SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Vekilde Koronavirüs Çıktı

0
Güncellendi - 2020-07-22 02:50:30
Malatyalı Vekilde Koronavirüs Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi'nin aslen Malatyalı olan Konya Milletvekili ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdulkadir Karaduman, koronavirüs testinin pozitif çıktığını ve hastanede tedaviye başlandığını duyurdu.

Partisinin CHP ile yaptığı 'Millet İttifakı' kapsamında, seçimlere Konya'dan CHP adayı olarak katılan ve seçildikten sonra Saadet Partisi'ne geçen, aslen Malatya- Pütürgeli olan Karaduman, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Dün akşam aşırı halsizlik ve ateşten dolayı kaldırıldığım hastanede yapılan Kovid 19 testi pozitif çıkmıştır. Bir süre hastanede tedavi altında kalacağım. Sağlık durumum iyi ve birkaç güne toparlayacağım inşallah. Arayan, dua eden herkese teşekkür ederim." dedi.

Millî Gazete'ye konuşan Abdulkadir Karaduman, “Dün gece halsizlik ve yüksek ateş belirtileriyle hastaneye gittim. Koronavirüs testim pozitif çıktı. Sağlık durumum iyi. Sanırım 10 gün sonra taburcu olurum. Dua bekliyorum.” dedi.

Bu arada, Ankara Şehir Hastanesi'nde tedavi edilmekte olan Karaduman'la birlikte, TBMM'deki koronavirüs hastası sayısının 6'sı milletvekili olmak üzere 38'e yükseldiği bildirildi. Bir süre önce koronavirüs tespit edilen AKP Grup Başkan Vekili Emin Akbaşoğlu'nun tedavisi halen devam ediyor.

ABDULKADİR KARADUMAN KİMDİR?

1992 yılında Malatya'nın Pütürge ilçesinde doğdu. İnönü Üniversitesi İktisati ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Çankaya Üniversitesi'nde Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler alanında yüksek lisans eğitimi aldı. Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Genel Merkez Üniversite Komisyonu'nda görev yaptı. 24 Haziran 2018 seçimlerinde Konya'dan 24 dönem milletvekili seçildi. 2018 yılından bu yana Saadet Partisi Genel merkez Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürütmektedir. Evli olan Karaduman, orta düzeyde İngilizce ve başlangıç seviyesinde Farsça biliyor.

malatyahaber.com- milligazete.com.tr- Görüş Gazetesi- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Abidin (3 yıl önce)
    Allah(cc), hayırlı ve de acil şifalar ihsan eylesin...
    0
    0
    Yanıtla
  • reis (3 yıl önce)
    geçmiş olsun. malatyalı vekilmiş ama ne malatyaya geldiği var, ne malatyaya faydası var. geçmiş olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdulkadir karaduman konya milletvekiliymiş malatya ya gelmedigiyle ilgili bişey yazmıyor burda hemen fayda bekliyor bizim malatyalı seçmen 7 tane vekili var malatyanın ne gibi faydaları var ne açgözlü insanlarsınız herkesden fayda bekliyorsunuz seçtikleriniz her medyaya konuştugunda yılan hikayesine dönen kuzey çevreyolundan başka bisey soyluyolarmı birde sayın çalık ın yıllardır bitmeyen malatya yı cazibe merkezi yapma projesi var . Malatyaya ne geldigi varmış nede faydası şaka gibisiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • memleket isterim (3 yıl önce)Osman isimli kullanıcı yorumuna
    osman amca malatyanın yedinci vekili kim? sorunda burada 7. vekil olsa sorun kalmayacak...
    0
    0
    Yanıtla
  • 6 olsa ne olur 7 olsa ne olur sayıyamı takıldınız sorun bir fazla söylememmi
    0
    0
    Yanıtla
  • 7 vekil yok vekil sayısı 6 maalesef. Birkaç yıl geri kalmışsınız. Editör benim yorumları neden vermiyorsunuz, basın sansür yaparsa sonumuzu düşünemiyorum... VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)reis isimli kullanıcı yorumuna
    Zaten akp nin vekilleri fayda abidesi.Takildigin noktaya bak
    0
    0
    Yanıtla