SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'mız İçin 7/24 Esasıyla Çalışıyoruz"

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Heyeti’nin, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’a yaptığı ziyarette, “Malatya Küçük Sanayi Sitesi’nin 2.etap ihalesi Ağustos ayında yapılacağı,  KOSGEB kredilerinin 15-20 gün içerisinde ödeneceği ve Yeni Buğday Pazarının Malatya Büyükşehir Belediyesi koordinesi ve katkısı ile en kısa zamanda yapımına başlanacağı” karar ve sonuçlarının alındığı açıklandı.

AKP Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci,  İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak ve  İhsan Koca, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Malatya AKP İl Başkanı Namık Gören, Strateji Daire Başkanı Eyüp Özpolat, Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Hilmi Öksüztepe, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ı ziyaret etti.

“Malatya Küçük Sanayi Sitesi’nin 2.etap ihalesi Ağustos’ta”

Milletvekili Bülent Tüfenkci,  Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ziyaretine ilişkin olarak yaptığı açıklamada, “Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mehmet Fatih Kacır ile Malatya’mız özelindeki projelerle ilgili istişarede bulunduk, taleplerimizi ilettik.

AK Parti İl Başkanımız, milletvekillerimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımızın hazır bulunduğu toplantıda; Küçük Sanayi Sitesi’nin durumu, KOSGEB kredilerinin ödenmesi ve yeni buğday pazarının yapımına ilişkin önemli kararlar alındı.

-Buna göre Malatya Küçük Sanayi Sitesi’nin 2.etap ihalesi Ağustos ayında yapılacak. 
-KOSGEB kredileri 15-20 gün içerisinde ödenecek. 
-Yeni Buğday Pazarımız Malatya Büyükşehir Belediyemiz koordinesi ve katkısı ile en kısa zamanda yapılacak.

Bakanımıza destekleri için teşekkür ediyoruz.” şeklindeki bilgileri paylaştı.

“Projeler manasında pozitif karşılıklarını göreceğiz”

Ziyarete dair açıklamalarda bulanan AKP Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak da, görüşmede Organize Sanayi Bölgeleri’ni (OSB) ilgilendiren projelerle kamulaştırma ve arıtma konularının kapsamlı bir şekilde değerlendirildiğini aktararak, “Toplantıda Yeşilyurt ve Battalgazi ilçelerimizdeki sanayi alanları için yapımı devam eden sanayi siteleri, projelendirilip ihaleye çıkılanlar ve etap çalışmaları değerlendirildi. Sanayi siteleri ile ilgili ticaret alanlarında sayı artışları ile birlikte yapım hızı konusunda daha olumlu bir sürece doğru ilerliyoruz. Ayrıca, KOSGEB kredilerinin ödeme bekleyen kısmı önümüzdeki ay içerisinde çözüme kavuşturulacak. Malatya’mızın genel imar, ihya ve inşası ile ilgili ve sanayi bölgelerimizin ihtiyaçlarına dair detaylı bir istişare sürecinin ardından, hem yaz dönemi içerisinde hem de orta vadede Büyükşehir Belediyemizin çalışmaları ve projeleri manasında pozitif karşılıklarını göreceğimiz, onay gören sunumlarımız oldu. Malatya’mız için 7/24 esasıyla durmadan ve yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz.” diye konuştu.

“İlimizdeki projelerle ilgili istişarede bulunup, istişare ettik”

AKP Malatya Milletvekili İhsan Koca  da yapılan görüşmeye ilişkin olarak, “Sayın Bakanımıza; Küçük Sanayi Sitesi’nin durumu, KOSGEB kredilerinin ödenmesi, Yeni Buğday Pazarının yapımına ilişkin konular ve ilimizdeki projelerle ilgili istişarede bulunup, taleplerimizi ilettik. Sayın Bakanımıza destekleri için teşekkür ediyoruz.” dedi.

-“Önemli kararların alındığı verimli bir toplantı gerçekleştirdik”

Malatya Büyükşehir Belediye Bakanı Sami Er ise yapılan görüşmeye ilişkin olarak şu açıklamayı paylaştı: 

“Malatya’mız için önemli kararların alındığı verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mehmet Fatih Kacır’a

-Malatya Küçük Sanayi Sitesi
-KOSGEB kredilerinin ödenmesi
-Yeni Buğday Pazarı’nın inşası konularında bize vermiş oldukları ve verecekleri tüm destekler için şimdiden teşekkür ederiz.

Malatya’mıza ve tüm esnafımıza hayırlı olsun.”

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

36 yorum yapılmış

  • Deniz (20 saat önce)
    Peki "Zeki Müren de bizi görecek mi??"
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Maski (1 gün önce)
    Siz önce musluklardan su akıtmayı becerin beceriksiz liyakatsiz maski beceriksiz belediye ulan bir aydır üniversite mahallesine su akmıyor su malatya gibi bir yerde susuzluk sorunu yaşıyoruz beceriksizler
    %100
    %0
    Yanıtla
  • zeki (1 gün önce)
    meşale ateşiyle olacak inşallah
    %100
    %0
    Yanıtla
  • esat (1 gün önce)
    bunların Malatya ya , Malatyalıya hayırları yok....
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalınin malatyaliya Hayri var mı? Halk cahil, bilinçsiz ve kültürsüz.( Genellemiyorum tabi ki..)
    0
    0
    Yanıtla
  • oktay (1 gün önce)
    bunları bi adıyamana gönderin bir baksınlar nasıl ilerliyor.vah malatyam vah
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Cero (1 gün önce)
    Öyle çok çalışıyorsunuz ki bir adım dahi ileri götüremediniz bu şehir. Patinaj çekip duran ve harekete geçemeyen arabalar gibisiniz. Sadece teker yakıyorsunuz ve milletin zamanını boşa harcıyorsunuz. Çok çalışmak sadece terletir ama bir şey üretmez. Önemli olan akıllıca çalışmak. Yanınıza aklı olan, tecrübeli, konunun hakimi, eğitim alanı doğru seçilmiş fakat sadece diploması olmayan ve gerçekten bilimsel verilere dayanarak çalışabilecek bir ekip alın ki bir yerlere varasınız. Beceriksiz, bilgi ve görgüden yoksun insanlar her gün biraraya gelseniz ne çıkar. Aynı ekip ve yerel çözümlerin neler getirdiğini 6 Şubatta gördük.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet44 (1 gün önce)
    Kırk kere dile getirdik yine getiriyoruz,çavuşoğlu sanayi sitesi için yerinde dönüşüm ne zaman başlayacak?Yoksa bunca beklemenin nedeni yine sanayideki dükkanlaramı çökülecek rezerv alan vs diyerek?bu tabloda kimseye güvenmiyorum.Yazık memleketime yazık.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyalı çile çekici (2 gün önce)
    7/24 esası mı ben sadece başlığı okuyarak isyan ettim yazıkalr olsun bu ne bicim bir başlıktır böyle 7/24 hizmetin oldugu bir sehir böyle olabilri mi ? çevreyolu matim üstü hindistan pakistan sokaklarından hallice. çevreyolu yamalı çuval gibi. daha bir çok şey
    %95
    %5
    Yanıtla
  • 44 malatya (2 gün önce)
    Malatya önce oy verir sonrada hizmet alamıyoruz diye şikayet ederler.Ben bir malatyali olarak bu vekilleri neden seçerler anlamis değilim 22 yıldır hizmet alamadık ama bunlardan iyisimi var der bir köşeye çekiliriz.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Gariban (2 gün önce)
    Malatyahaber sizden ricamiz afadin kiracilara kira yardimi kesmesini haberlestirin lutfen bakan kiralar devam edecek sozunun uzerine kesmesi tamamen sacmalik
    %80
    %20
    Yanıtla
  • 44 malatya (2 gün önce)
    Malatya'lilar sakin sikayet etmeyin hizmet alamıyoruz diye bunları sizler getirdiniz sizlerin oyu ile o koltuklarda otururlar.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Nejmi (2 gün önce)
    Sizin Battalgazi belediyesinde emlak vergilerine gecikme faizi aldıklarından haberiniz varmı ? 7/24 çalışsaydınız bunu engellerdiniz. Belki haberiniz olmamıştır, ben hatırlatayım mucbir sebep Ağustos ayı sonuna kadar uzatıldı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • cafer CANBAY (2 gün önce)
    AKP Vatandaş merak ediyor Pahlılık üzerine çalışıyorsanız helal olsun vatandaş için 18ayda ne yaptınız Malatya Bir Rezalet şehri olmuş Yol yok su yok saymakla bitmez nasıl çalışıyorsunuz sokağa inin vatandaşa söyleyin çalışmalarınızı anlatın.nasıl çalışma allah aşkına haliniz ortada kasalar tam tıkır
    %90
    %10
    Yanıtla
  • bgg (2 gün önce)
    Çok çalışıp kendinizi yormayın.siz en iyisi uyuyun. uyumayinca ne dediğinizi unutuyorsunuz.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Haklı malatyali (2 gün önce)
    Yorumlara bakıyorum da herkes AKP'den şikayetçi. Oy vermeyin abicim bu kadar ki irade sahibi değilsiniz. Adıyaman kadar olamadık. Ekonomiyi batıran akp , liyakatsizliği, adaletsizliği , torpili normalleştiren akp, ülkeye 10-15 milyon yabancı istilacı sokan akp. Daha ne olacak arkadaşlar daha ne olacak.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • kadir (2 gün önce)
    o değilde bu memleket milletvekili seçiminde iktidar partisinden nasıl dört vekil çıkardı hala aklım almıyor. bu memleket yerel seçimde nasıl sami eri seçti aklım ermiyor. eyy malatyayı yönetenler bu memlekette kaçan kaçana eliniz kolunuz bağlı izleyin bakalım ne olacak.. sayın sami er seçim öncesi TV programlarına her çıktığınızda siz şöyle soru yönetiliyordu seçilir seçilmez sabah ilk işiniz ne olacak soruluyordu sizde atıp tuttunuz şunu yapacağım bunu yapacağım şöyle olacak böyle olacak ))) seçileli dördüncü aya yaklaştı hala ortada bir şey yok sizin allahınıza gurban allahınızaa hizmet dediğiniz malatyada seçilenler gibi hizmet edecek elin memleketliside hizmet görsün bu dediğim iki ilçe belediye başkanları içinde geçerli
    %88
    %12
    Yanıtla
  • akif (2 gün önce)
    bülent bey ve ihsan bey sizin içinde olduğunuz resimler bile bana çok ağır geliyor, size asla inanmam
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sabır biraz (2 gün önce)
    İnanıyorum ki Malatyalı yine bu ekip Malatya yapacak. hem oy verip hem çalışmıyorlar demek olmaz bu işler hemen olmaz zaman alacak biraz bu ekibi seçen sensin unutma şehri Malatya
    %7
    %93
    Yanıtla
  • ben seçmedim kardeş ne yerelde nede vekil seçimlerinde oy vermedim malatyaya ne yaptılarki malatya dibe vuruyor vurmayada devam ediyor bu ekibi ben seçmedim ben malatya sevdalısıyım malatya sevdalısı bu ekibe oy vermez
    %93
    %7
    Yanıtla
  • hasan (2 gün önce)
    hem vallah hem billah yallan......
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ziyaretçi (2 gün önce)
    Bayram ziyareti için memlektim Malatyaya geldim.Genel durum içler acısı.Deprem yıktı geçti Allahtan geldi eyvallah peki belediye temizliği de mi düzgün yapamaz sökülen kaldırımlarıda mı onaramaz etrafa çeki düzende mi veremez bu nasıl bir iştir anlamadım.Yazıklar olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • iyiki malatyada değilsin biz malatyada yaşayanlar olarak illallahh ettik biz ne çekiyoruz bunların elinde
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Asim (2 gün önce)
    7/24 saat esaslı çalıyoruz diyenler elbette yalan söylüyor.sorun şu ki dürüst olsanız yeter.bu riyakarlık niye.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Orhan (2 gün önce)
    Çok yorumluyorsunuz çok. 7/24 çalışma mı? Gezip fotoğraf çekmek mı? 22 yıldır hani çevreyolu, hani hava limanı, hani hızlı tren, hani şehir hastanesi, hani, raylı sistem, hani süper ligde takım. Her şeyden ligden düştük. Siyasi temsilde olduğu gibi.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kernekli (2 gün önce)
    Malatyamızı altını üstünü mahvettiniz Rabbim hesabını sorar inşallah sizleri Allah’a havale ediyorum
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Kernekli (2 gün önce)
    Rabbim sizleri bildiği gibi yapsın
    %95
    %5
    Yanıtla
  • halil (2 gün önce)
    inanın artık Malatya sizden bir şey beklemiyor. 16 ay oldu. daha kaç ay daha geçecek. şehirde değişen bir sey yok. rant kavganızdan usandı bu millet. imkanı olan gidiyor istemeyerek de olsa bu şehirden
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Kardeşim yorumuna katkıda bulunmak istiyorum. İnan ki imkanı olan isteyerek gidiyor. Bu şehirde gelecek göremiyor. Çoluk çocuğu okuyorsa eğitim için, iş yeri yıkılmışsa ekmeğini kazanmak ve yeni bir düzen için gidiyor. Bu arada gittiği yerde düzenini oturtabilmişse inan ki kimse geri dönmeyecek.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • HACIDAYI (2 gün önce)
    Söğütlü camimizin yerini kimler yedi bunu açıklayın
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Cami fazlasıyla var hacı. Fazlası israf.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Baş komser (2 gün önce)
    Özel Güvenlikci polis yetkisine sahip değildir
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Murat (2 gün önce)
    ALLAH sizleri nasıl biliyorsa öyle etsin
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Ahmet (2 gün önce)
    YALAN EVİN YIKILA... Kosgep ödemeleri iptal edildi. Bu yıl kesinlikle olmaz diye memurlarınız söylüyor. Sisteme girilmiyor zaten. Siz ancak masa başında rantın kaymağını kovalarsınız.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • aşkım_44 (2 gün önce)
    ihsan kocanın söylediğine bakın... yapılan görüşmeye ilişkin olarak, “Sayın Bakanımıza; Küçük Sanayi Sitesi’nin durumu, KOSGEB kredilerinin ödenmesi, Yeni Buğday Pazarının yapımına ilişkin konular ve ilimizdeki projelerle ilgili istişarede bulunup, taleplerimizi ilettik. Sayın Bakanımıza destekleri için teşekkür ediyoruz.” ihsan koca aynı söylemi yukarıdaki yazıda bülent tüfekçi söylemiş zaten tekrara gerek varmı.. vekil başvurusu bitmesine rağmen birilerinin torpili ile vekil sıralamasına konulduğun için malatyanın sorunlarına uzak olman gayet normal
    %95
    %5
    Yanıtla
  • erhan (2 gün önce)
    aman fazla kendinizi yormayın bu saatten sonra ağzınızla kuş tutsanız yaramazsanız malatya sizin rant kavgalarınız yüzünden hep zarar görüyor sizin gibi beceriksizlere keşke oy vermeseydik
    %95
    %5
    Yanıtla