SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'mız Sanayi Şehri Olsun İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2019-11-11 02:21:33
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, alt yapısı bitirilen Darende Organize Sanayi Bölgesine yatırımcılara davette bulundu. Çalık,  “Bütün işlemlerimiz bitmiş vaziyette.  Yatırımcıları bekliyoruz. Darende bütün yatırımcılarına kapılarını açmış vaziyette” dedi.

Darende ziyaretinde ilçe merkezinde Darende Belediye Başkanı İsa Özkan ve esnafları ziyaret eden Milletvekili Çalık, daha sonra Malatya-Darende Karayolu üzerindeki 35 Parsel, 48 hektar alan üzerine kurulu Darende Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulundu.

Çalık, “Özellikle yerelde ve yerinde istihdamı sağlamak amacıyla başlatmış olduğumuz ilçelerde ki sanayileşmenin ve istihdamın gelişmesi amacıyla bölgelerimize kurmuş olduğumuz sanayi sitelerimizi geziyoruz. Malatya merkezde bulunan 1. Organize Sanayi Bölgesi, 2. Organize Sanayi Bölgesi ve 3. Organize Sanayi Bölgemizi ziyaret ettik, oradaki iş adamlarımızın sorunlarını dinledik. Darende Organize Sanayi Bölgemizde 3 tane yatırımcımız var.  Bu yatırımcı sayımızı arttırmamız lazım. Darende’deki yatırımcı sayımızın artması Darende’deki vatandaşlarımızın özellikle istihdam edilmesi için çok önemli bir adım olacak.  Biz buranın alt yapısını tamamlamış vaziyetteyiz. Enerji ihtiyaçları tamamlanmış vaziyette. Bütün yatırımcılarımızı özellikle insan odaklı çalışmaya dayalı tekstil ile ilgili yatırımlarımızın bu bölgeye gelmesini gönülden arzu ediyoruz.  Malatya’ya gelecek olan, Darende’ye gelecek olan yatırımcılarımıza elimizden gelen tüm desteği ve katkıyı sunmaya hazırız. Malatya’mız sanayi şehri olsun istiyoruz. Her şey, bütün işlemlerimiz bitmiş vaziyette.  Yatırımcıları bekliyoruz. Darende bütün yatırımcılarına kapılarını açmış vaziyette.” şeklinde konuştu.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Birisi (4 yıl önce)
    Sen yap iste ne bekliyorsun. Önce siz yatırım yapın ki diğer yatırımcılarda gelsin ;)) açtık gelin demek le olmuyor ;))
    0
    0
    Yanıtla
  • ALİM (4 yıl önce)
    yeter Allah aşkına yeter bırak artık ne olursun
    0
    0
    Yanıtla
  • devrim (4 yıl önce)
    akcadaga yatırım nasıl yapacaksın arazı dönumü100 mılyar yapmıs oranın halkına yatırım yapılmaz sankı sahıl kentı 1 trılyon paran olsa arsa alamazsın nasıl yatırım yapacaksın arsa ucuz olsa cok yatırım yapılır 3 trılyon akcadagda yatırım yapacagına 3 trılyona ıstambula yakın ıllerde yaparsın yatırımın gelmesı ıcın beledıye ucuz arsa verecek kı yatırım yapılsın ınsanlara ıs kapısı acılsın
    0
    0
    Yanıtla
  • osman (4 yıl önce)
    yazık masrafa
    0
    0
    Yanıtla