SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya'nın Dinamikleri Harekete Geçmeli'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekiplerinden Malatyaspor'un içinde bulunduğu mali ve idari krizden kurtulması için girişimler sürüyor. Malatyasporlular Platformu Vali Halil İbrahim Daşöz'ü makamında ziyaret ederek, Malatyaspor'un içinde bulunduğu durumu görüştü.

Malatyasporlular Platformu üyeleri Genel Sekreter Feyyaz Bursalı başkanlığındaki teknik sorumlu Özkan Akbulut ve üyeler Naci Şavata, Temel Yılmaz, Erdal Karabağ, Erdal Akkoç ve Hikmet Tekin'den oluşan heyet, Vali ile Malatyaspor'un durumunu istişare etti.

Vali Halil İbrahim Daşöz, Malatyaspor'un son haftalarda mali ve idari sıkıntılı dönemden geçtiğini hatırlatarak, "Malatyalılar başta İstanbul olmak üzere birçok şehirde marka insanlar olmuşlar. Malatya'nın ortak paydası olan Malatyaspor sıkıntılı günler geçiriyor. Malatyalılar, Malatyaspor olayına daha duyarlı olmalı ve Malatya'nın dinamikleri harekete geçmeli" şeklinde konuştu.

Kendisini ziyarete gelen Malatyasporlular Platformu'na teşekkür eden Vali Daşöz, kurumsallaşma açısından sorunlar yaşayan Malatyaspor'la ilgili atılımları, herkesin bir başkasından beklemeden kendisinin yapması önerisinde bulundu.

Malatyasporlular Platformu Genel Sekreter Feyyaz Bursalı, kendisinin 12 yıl Malatyaspor'da profesyonel futbol oynadığını ve 4 yıl idarecilik yaptığını belirterek, "Malatyaspor'un son haftalarda mali ve idari sıkıntılı dönemden geçmesi nedeniyle harekete geçtik. Bu kritik dönemde neler yapabiliriz, ne tür çözümler üretebiliriz diye girişimlerimizi sürdüreceğiz" dedi.

Malatyaspor'un önce kişilerden kurtulması gerektiğini savunan Bursalı, "Bir de, birçok kulüpte olduğu gibi Malatyaspor'da da mali kongre, genel kongreden önce olmalıdır. Malatyaspor'un borç durumundan dolayı kimse cesaret edip kulübe talipli olmuyor" diyerek, kulübe sürekli gelir temin edilmesi gerektiğini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız