SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya’nın İlk Hacı Kafilesi Mekke’ye Geçti

0
Güncellendi - 2018-07-23 18:54:16
Malatya’nın İlk Hacı Kafilesi Mekke’ye Geçti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’dan kutsal topraklara giden ilk özel hacı kafilesi Medine ziyaretlerini tamamlayarak Mekke’ye geçti.

Özel şirket koordinatörü Mustafa Karmış ve Diyanet İşleri Başkanlığı görevlisi Malatya İl Müftü Yardımcısı Mustafa Kılınç Başkanlığında Malatya’dan direk uçakla giden ilk özel şirket hacı kafilesi Medine’de 5 gün kalıp kutsal mekanları ziyaret etti.

Peygamber Efendimizin kabrinin bulunduğu Mescid-i Nebevide namaz kılıp bin kat fazla sevap kazanmaya çalışan hacı adayları umre için Mekke ye gitti. Toplam 40 gün kutsal topraklarda kalacak 107 kişilik hac kafilesine şirketin Malatya temsilcisi Mustafa Karmış ve Müftü Yardımcısı Mustafa Kılınç ibadetler konusunda yardımcı oluyor.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • sancaktar (5 yıl önce)
    Rabbim kabul etsin.Dua bekleriz.İnşallah bizede nasip olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Tolga (5 yıl önce)
    bizlerede dua edin Kabul olsun Haccınız İNŞALLAH
    0
    0
    Yanıtla
  • kombi servisi (5 yıl önce)
    Ne mutlu onlara umarım bize de nasip olur.
    0
    0
    Yanıtla