SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'nın Kaderi Değişecek"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:19:03
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Fikret Şinasi Kazancıoğlu, Malatya’yı yaşanılabilir bir kente dönüştüreceklerini ifade ederek, “Malatya’nın kaderini inşallah değiştireceğiz” dedi.

Malatya’yı yaşanılabilir bir kente dönüştürmek istediklerini ifade eden Kazancıoğlu, “Malatya için dönüm noktası olacak bir seçim arifesindeyiz. Seçim tabi ki çok önemli ancak seçimden daha önemli olan bir nokta gelecek neslimizdir. Malatya’nın dört kuşağının burada yaşayabileceği bir Malatya ortamı istiyorum. Dört kuşağı bir arada tabi ki yaşatırsınız. Ama mutluluk noktasında, eğitim noktasında, ulaşım noktasında, rahatlık noktasında ve sağlık noktasında üst seviyelerde olması gerekiyor. Malatyalılar bunu hak ediyor. Üzülerek görüyorum ki, hizmet anlamında Malatyalı şehirde yaşıyor. Ancak şehirli değil.  Malatya’yı her anlamda ve birçok şey eş zamanlı ve paralel olarak yapmak suretiyle Malatya’nın kaderini inşallah değiştireceğiz” diye konuştu.

"ULAŞIM SORUNU ÇÖZECEĞİZ"

Kazancıoğlu, Malatya’da ulaşımın öncelikli sorun olarak karşılarına çıktığını belirterek, “Malatya’da herkesin ortak derdi olarak ulaşım gibi görünüyor. Ama aslında ulaşım bir araç ama maalesef hastaneye gitmek için ulaşıma ihtiyaç var” dedi.

  Malatya’daki ulaşım sorununu kısa vadede yapacakları projelerle çözeceklerini kaydeden Kazancıoğlu, şunları söyledi: “Ulaşım aslında bir araç ama yapamayınca bunlar amaca dönüşmüş. Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilmemiz halinde ilk işimiz kısa ve kesin çözümlerle trafik sorununu rahatlatmak. Sonra uzun vadeli plan ve projelerimizden biri olan ulaşımı rahatlatmaktır. Kentlerin tarihinde öngörü çok önemli düşünmek ve düşünebilmek çok önemlidir. Malatya iki aksa sıkışmış bir kent görünümünde. Doğu aksı üniversiteyle başlamış. Batı aksı Organize Sanayi, demiryolu, Beylerderesi Viyadüğü gibi fiziki mevcutlar var. Bu mevcutlar şehri bölüyor. Güneyde Beydağı var. Ancak orası da yeteri kadar gelişmemiş. Onun için bizim süratle Kuzey aksına gitmemiz lazım. Kuzey aksına doğru giderken Kuzey Çevreyolu, demiryolunu ötelemek gerekir. Demiryoluyla, Karayolunu, Çevreyolunu, Baraj gölünün kenarından hizmete açmak gerekir. Bunları maalesef Malatya’yı yönetenler, idari anlamda Malatya’yı gerçekten meşgul etmişler ve düşünememişlerdir. Günümüzde artık dünya bilgi toplumundan düş toplumuna geçmiştir. Bundan 20 yıl önce bilgi toplumundan bahsediyor idik ama şuan düş toplumu var. Yani düşlemezseniz bir şey yapamazsınız. Dünya’nın çok gerisindeyiz ama Malatya’nın eğitim potansiyeli, birikmiş insan gücü ve donanımlı insan gücü çok yüksek. Dışarıdaki bu gücümüzden de faydalanacağız.”

"GELECEK SEÇİMDEN ÇOK GELECEK NESİLLERİ DÜŞÜNÜYORUM"

Gelecek seçimden çok gelecek nesilleri düşündüğünü kaydeden Kazancıoğlu, "Malatya'nın 4 kuşağının yaşayacağı bir Malatya ortamının olmasını istiyorum. Bu nedenle de seçimden çok gelecek nesli düşünüyorum. 4 kuşağı elbette ki bir arada yaşatırsınız ama mutluluk, ulaşım, istirahat ve sağlık noktasında üst seviyelerde yaşamaları gerekiyor. Malatyalı bunu hak ediyor. Çünkü üzülerek görüyorum ki, Malatyalı şehirde yaşıyor ama şehirli değil. Malatya'yı yönetenler, ya da meşgul edenler bir şey yapmamışlar. İdareci ve siyasiler, hakikaten Malatya'yı meşgul etmişler. Biz ilk 5 yılda önemli çalışmalar yapıp, çok ciddi mesafeler alacağız" dedi. 

KITLIK'IN ÇALIŞMALARI..

Bu arada, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Battalgazi Belediye Başkan adayı Fahrettin Kıtlık, yerel seçim çalışmalarının son kulvarına girildiği son günde seçim mesajı vererek, projelerini hatırlattı. 

Seçim sürecinde sahada bire bir vatandaşlarla görüştüğünü belirten Kıtlık, esnaflarımızı gezdik, mahalle toplantılarımızı gerçekleştirdik. Ev ziyaretlerinde bulunup bire bir sohbet etme imkânları bulduk dedi. 

30 Mart’tan sonra Battalgazi Belediye Başkanı olduğum gün, oturan değil, ulaşılabilir belediye başkanı olacağım diyen Kıtlık, sizlerin içinde olacağım ve projelerim hepsini hayata geçireceğim sizler benimle Battalgazi’yi yöneteceksiniz ifadelerini kullandı. 

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Battalgazi Belediye Başkan adayı Fahrettin Kıtlık, “Kayısıyla ilgili ve Beydağlıyla ilgili projemizi kesinlikle uygulayacağım. Kuzey ve güney kent projelerini kesinlikle hayata geçireceğim. Karakaya baraj gölü, Yıldıztepe projelerini uygulayıp, Cezmi Kartay’ın kaldırılmasını gerçekleştirip ismini dahi değiştireceğim” şeklinde konuştu.  

Belediye başkanı güvenilir kişi anlamına gelir diyen Kıtlık, biz sizlerin şehrül emini olacağız.  30 Martta göreve geldiğimiz gün ben demeden biz diyeceğiz. Battalgazi’yi gençlerle birlikte yöneteceğiz. Bütün gençler Battalgazi’nin belediye başkanı olacak. Bugüne kadar kullandığım her kelimenin arkasındayım sözlerini kaydetti. 

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Battalgazi Belediye Başkan adayı Fahrettin Kıtlık, 30 Martta sandıklara gidin ve oylarınızı kullanın Battalgazi’yi birlikte yönetmeye hazır olun, seçim tüm hemşerilerime, Battalgazi Milliyetçi Hareket Partisine hayırlı olsun cümlelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız