SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'nın Kendilerine Çok Uğurlu Geldiğini İlettiler"

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Metin Gürak’ın Genelkurmay Başkanı olarak atanmış olmasından dolayı da gurur duyduklarını ifade etti.

2. Ordu Komutanı Orgeneral Metin Gürak’ın Genelkurmay Başkanı olarak atanmış olmasını a değerlendiren Keskin, “YAŞ Kararları sonrasında Malatya’mızda görev yapan ve depremden sonra bizimle hep birlikte olarak Malatyalıların dertlerine ve sorunlarına ortak olan 2. Ordu Komutanımız Sayın Metin Gürak’ın Genelkurmay Başkanı olmasından dolayı çok mutlu olduk. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a böyle bir devlet adamı ve halk adamının Genelkurmay Başkanı olarak atamasından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Ben Genelkurmay Başkanımıza kutlama mesajı attım, ama kendileri telefonla bizzat dönerek, Malatya’nın kendilerine çok uğurlu geldiğini, tüm Malatyalılara, esnaf ve sanatkâr camiasına sevgilerini ve selamlarını  ilettiler. Ben ülkemiz için, toprağımız için, bayrağımız için, ezanımız için, Sayın Metin Gürak Paşamızın Genelkurmay başkanı olarak çok iyi hizmet edeceğine ben yürekten inanıyorum. Süper bir insan. Sayın Metin Gürak Paşamız depremin ilk gününden beri sahadaydı ve bütün toplantılara katılarak  görüşü açıklıyor ve askeri birlikleri seferber ediyordu.” İfadelerini kaydetti.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız