SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'un Eski Yöneticisi Koronadan Hayatını Kaybetti

0
Güncellendi - 2021-08-21 08:04:13
Malatyaspor'un Eski Yöneticisi Koronadan Hayatını Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

1980'li yılların sonlarında merhum Metin Kaya Çağlayan'ın kulüp başkanlığı döneminde Malatyaspor'un basın sözcülüğünü yapan Berna Nuri Süer, İstanbul'da korona virüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Nurettin Güven'den sonra Malatyaspor Kulübü Başkanlığı görevini üstlenen Malatyalı işadamı merhum Metin Kaya Çağlayan'ın şirketinde basın danışmanı olan 57 yaşındaki Berna Nuri Süer, daha sonra Malatyaspor yönetiminde de yer almış ve Basın Sözcülüğü görevinde bulunmuş, bu görevi Çağlayan'ın görevden ayrılmasına kadar devam etmişti.

Korona aşısı karşıtı olan ve buna ilişkin paylaşımları bulunan Süer'in vefatı üzerine yakın çalışma arkadaşı Gazeteci Bülent Denli,  sosyal medya hesabından, "...Aşı karşıtı idi. Bir gün dayanamadım. Müdahale ettim. Aşının emperyalistlerin oyunu olduğuna inanmıştı. Yolundan döndüremedim. Bir gün covid testlerinin pozitif olduğunu açıkladı. HASTANEYE YATTI. Kısa sürede atlatacağına inanıyordu..." mesajını paylaştı.

2 çocuk babası olan Berna Nuri Süer'in, bir süredir İstanbul- Büyükçekmece'deki bir hastanede korona virüs tedavisi görmekte olduğu bildirildi. Süer'in cenazesi, İstanbul'da toprağa verilecek.

Berna Nuri Süer, 1964 yılında dünyaya geldi. Çok uzun yıllar politika ve ekonomi gazeteciliği yapan Süer, yanında çalıştığı Metin Kaya Çağlayan'ın kulüp başkanlığına getirilmesi üzerine, Ankaralı olmasına rağmen Malatyaspor Kulübü basın sözcülüğü görevinde de bulundu. Daha sonra o dönem Doğan Medya grubunda ye alan bazı yayın organlarında genel yayın yönetmenliği ve reklam müdürlüğü yapan Berna Nuri Süer, 1998 yılında Pepsi Cola firmasının talebi ile kendi tam hizmet ajansını kurdu. 45 kişilik kadroda kreatif ekipten saha operasyonlarına, sponsorluk ve medya satın alma departmanları ile çok uzun yıllar başta Pepsi daha sonra Coca Cola olmak üzere yerli ve yabancı bir markaya tam hizmet ajansı hizmeti veren Süer, bu süreç içinde Türkiye Futbol Federasyonu ve Türkiye Basketbol Federasyonu danışmanlıkları ile bir kişi ve kurumunda iletişim danışmanlığını görevini de üstlendi. 2015-2020 yılları arasında da Büyükçekmece Basketbol Kulübünde Genel Koordinatör olarak görev alan Süer, son olarak İstanbul Arel Üniversitesinde Kurumsal İletişim Direktörlüğü ve Arel Medya Grup Direktörlüğü görevlerini üstleniyordu.

malatyahaber.com- haberglobal.com.tr

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Fikret (2 yıl önce)
    Aşı karşıtları lütfen bilime inanın ve adınızı olun.Zira bizimde sizin üzerinizde kul hakkımızı ihlal etmiş oluyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan özbek (2 yıl önce)
    Fatih Altaylı bu gunku yazisinda eahmetliden Osman nuri Süer diye yazmış hangisi doğru Berna Nuri mi Osman Nuri mi? EDİTÖR'den: Doğrusu Berna Nuri Süer'dir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (2 yıl önce)
    Üzüldüm, Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun diyorum,haberlerden okudum aşı karşıtı imiş aşı olmamış.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil can (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin
    0
    0
    Yanıtla