SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Malatya'yı Ayağa Kaldıracağız"

A- A+ PAYLAŞ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, "İttifak partilerimizle birlikte sandık güvenliğini sağlayacağız. Yüzlerce avukat arkadaşımız, okullarda görev yapacak." dedi.

Ağbaba, bir restoranda gazetecilere yaptığı açıklamada, siyasetin seviyesinin gittikçe düştüğünü, "hiç olmaz" denilen görüntülerle karşı karşıya kalındığını belirtti.

- "Hiç kimse kentini terk etmesin"
Kahramanmaraş merkezli depremlerde, Malatya'nın büyük hasar gördüğünü anlatan Ağbaba, şunları kaydetti:

"Malatya'nın ne hale geldiğini tüm örgütümüzle Türkiye'ye duyurmaya çalıştık. Kentte nasıl bir yıkım olduğunu duyurmaya çalıştık. Milletvekili sayımızı Malatya'da 3'e çıkarmayı hedefliyoruz. Ancak geldiğimizde şunun taahhüdünü vermek istiyoruz. Geldiğimiz gün Malatya'nın dinamikleriyle, Malatya'nın meslek örgütleriyle, mimarıyla, mühendisiyle, esnafıyla birlikte yapacağız bu işi. Hep beraber Malatya'yı imar edeceğiz. Malatya'yı ayağa kaldıracağız. Hiç kimse üzülmesin, hiç kimse kentini terk etmesin. Gidenler tekrar bu dünyanın en güzel şehri Malatya'mıza dönsünler, hep beraber inşa edeceğiz bu şehri."

- Sandık güvenliği
Millet İttifakı'yla ilgili yoğunlaşan bir kampanyanın bulunduğunu aktaran Ağbaba, şöyle devam etti:

"'Kimle ittifak yapıyorsunuz' diyorlar. Bizim ittifakımız burada. Biz Demokrat Parti, Gelecek Partisi, Saadet Partisi, Deva Partisi ile hep birlikte bir ittifakımız var ve bu ittifakımızı da önümüzdeki dönemde sürdürmeye kararlıyız. Milletvekili aday listelerimizde Deva Partili, Saadet Partili, İYİ Partili, Gelecek Partili, Demokrat Partili, Cumhuriyet Halk Partili var. Biz, bütün adaylarımıza kefiliz. Gittiğimiz her yerde sorulan sorulardan birisi de 'sandık güvenliğini sağlayacak mısınız' diyorlar. İttifak partilerimizle birlikte sandık güvenliğini sağlayacağız. Yüzlerce avukat arkadaşımız, okullarda görev yapacak. Sandık başkanlarımızın tamamı yedekleriyle oluşturulmuş durumda. Oy versin vermesin, herkesle biz kardeşiz."

Programda, Millet İttifakı'na destek veren partilerin temsilcileriyle CHP Malatya milletvekili adayları da hazır bulundu.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • 44 Gurbet (1 yıl önce)
    Terör terördür iyisi kötüsü olmaz örneği futbol fanatikleri yakıp yıkan saldıran otobüsleri taşlayanlar taraftar olamazlar terörde aynısı vatan haini bunlar Az da olsa aklı olan parti için birbirlerini incitmez kırmaz biz köylüyüz 6 ve 7 arkadaş 4 çeşit partiye oy verip çay kahve içmeye gideriz senin partiyin lideri şöyle böyle diye dalgamızı geçeriz asla parti için birbirimizi incitmeyiz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Abdulkadir (1 yıl önce)
    İbrahim Gezer sana kalbim hiç ısınmamıştı. Bir baltaya sap olmanın stratejisini bile tam olarak kuramadın. Senin en son yerin veli ağbabanın dizinin dibi. İnşaallah birlikte de haşr olursun.
    %57
    %43
    Yanıtla
  • Şahin (1 yıl önce)
    Yılardır oy verdim akp artık yok benim icin
    %59
    %41
    Yanıtla
  • Kazım (1 yıl önce)
    Millet kimin kimle ittifak yaptığını anlayacak kadar basiret ve feraset sahibi. Siyaset film değil ki senaryo ile gerçek hayat farklı olsun. Siz senaryo anlatıyorsunuz. Ama millet perde arkasını veya masanın altındaki gerçekleri gayet net görüyor. Siz de 14 Mayıs’ta muhalefetteki konforunuza devam edeceksiniz.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Doğru diyorsun Hizbullah terör örgütü ile kimler ittifak içindeyse kaybedecek !
    %68
    %32
    Yanıtla
  • O dediğin terör örgütünü bilmiyorum..bildiğim terör örgütü askerimizi polisimizi şehit eden pkk..onun siyasi uzantısı hdp..onunla iş tutan chp..reis bir gün olsun hdp den destek istemedi..hüdapar ı abartmaya gerek yok 0.5 oyu var..üstelik hüdapar seçmeni bölücü zihniyette değil
    %48
    %52
    Yanıtla
  • Vah vah Hizbullah'ı korur oldunuz vah. Git genel başkanlarının açıklamalarını izle bakalım. Anayasanın ilk 4 maddesi sakıncalı geliyor, bayrak ile ilgili neler demiş yahu vallahi billahi sizi uyutuyorlar. Şimdi şu sorularıma da cevap verirsin umarım ?? 1) TC tabelaları sokulurken kim iktidardi? 2)Çadır mahkemeleri kuruldugunda kim iktidardaydi? 3) beraber dolmabacede mutabakat yapılırken kim iktidardaydi? 4) megri megri kimler kimlerle söyledi? 5) dağdan davul zurna ile indirilirken kimler kimlerle işbirliğindeydi? 6) fetoyu her kademeye getirilirken kimler iktidardaydi? 7) Ne istediniz de vermedik diyen kimdi? 8) Ben BOP eş başkanıyım diyen kimdi? 9) Şehitler gelirken yurtdışı ziyaretlerine gidip Arap başkanı ölünce milli yas ilan edenler kimlerdi? 10) Binlerce Türk toprağı Araplara satılıp kimler peşkeş çekti ? 11) Yerli milli tank palet fabrikamızı 50 milyon dolarcik yatırım için kimler Katara peşkeş çekti ? Daha sorular çokta sen bunlara tek tek cevap versen kâfi.. hadi göreyim
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Açılım diye bir saçmalığı senin reisin yaparken kimle yanyanaydi? Habur'da çadır mahkemelerini kurulması talimatını senin reisin kimseninde karar aldı? Dolamabahçe' de ki heyette kiminle görüştü senin reisin? pkk ile görüşen arkadaşı ben görevlendirdim, sorunu olan bana söylesin diyen resinden bahsediyorsun değil mi ?
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Ülke değişiyor, dünya değiyor, senin gibiler yüzünden Malatya gibi şehirler geri kalmaya mahkum oluyor.
    %68
    %32
    Yanıtla
  • Bir tarih sona erecek.
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Abo (1 yıl önce)
    14 Mayıs 2023 tarihinin halkımız arasında ötekileştirmenin olmayacağı, resmi kurumlarda liyakat esaslı çalışmanın temel alınacağı, sözde değil özde milli birlik ve beraberliğe önem verileceği, siyasilerin birbiri ile dalaşmak, birbirlerini aşağlamak yerine aynı masada oturarak medeni insanlar gibi fikirlerini tartışarak ortak noktada buluşabilecekleri, çocukların, gençlerin kaliteli eğitim ve sosyalleşmelerinin önünün açılacağı- arap atı gibi olmadan iyi bir meslek sahibi olmalarına olanak sağlanacağı, bi taraf olan bertaraf olur mantığı ile ülkenin yönetilmeyeceği, çiftçiye ananıda al git denilmeyeceği dinin kutsallığına saygı duyulacağı, siyasete alet edilmeyeceği bir milat olmasını temenni ederim.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    Hiç merak etme veli millet sizin resminize çok iyi bakıyor. Sizde 14 mayıs saat 22.00 de balkon konuşmasını bu resimdeki gibi suratlar düşmüş halde izlersiniz az kaldı şunun şurasında 3 gün ...
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Üsküdarıgeçemeyenadam (1 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Alışmanız zor gelecek. Alınteri ile para kazanmayı öğreneceksiniz Ahmet efendi.
    %69
    %31
    Yanıtla