SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'yı Küme Düşmekten Kurtarırsam..!"

0
Güncellendi - 2022-01-10 13:18:34
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica, “Malatya'yı küme düşmekten kurtarırsam bana Türk pasaportu sözü verilmesinden de onur duyuyorum” açıklamasını yaptı. 

Teknik Direktörü Marius Sumudica, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın takıma yaptığı destek ziyareti sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Biz birlikte Malatya'yız. Hepimiz bu ekibin arkasındayız ve işleri daha iyi hale getirmek için çalışıyoruz. Bu kulüpteki herkesin ve yerel yetkililerin tam desteğini görmekten onur duyuyorum. Bu, bağlarımızın ne kadar derin olduğunu gösteriyor. Malatya'yı küme düşmekten kurtarırsam bana Türk pasaportu sözü verilmesinden de onur duyuyorum. Buraya geldiğim ilk andan itibaren yaptığım gibi, sizlerden biri olduğumu kanıtlamak için tam gün çalıştım.” İfadelerini kaydetti.  

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

24 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Hoca dalga geçme Malatya ile. Sen zaten avrupa birliğinde geçerli olan Romanya pasaportlusun. Türkiye pasaportu ne işine yarayacak?
    0
    0
    Yanıtla
  • Eğleniyor Allah adil gevreğe sabır versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan ÖZGÖRGÜLÜ (2 yıl önce)
    İnanıyorum.. Bu takım,ciddi bir oryantasyonla,ligi en az orta sıralarda bitirir ! Bundan sonraki maçlarda,GÖZTEPE maçı dahil..seri puanlar kazanacağını söyleyebilirim..Yeter ki Sn.Sumidia gibi inanalım..
    0
    0
    Yanıtla
  • bekiro (2 yıl önce)
    Sevgili Smudica eğer bizi küme düşmekten kurtarirsan Selhattin başkanımız hepimizin adına senin ağzına verecek bir daha baklavayı ve birde hemşerilik beratını eline verecek plakanıda 44 ettikmi daha ne istisin allahtan belanımı
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim Baloğlu (2 yıl önce)
    Hani bifuna. Güilhemre. Neredeler başaklehirden Daniel akeksic. Kamara. Bunları alın gol atan futbolcu alın siyahi futbolcular çok iyi koşuyor koşan kazanır
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Gaziantapin ıskartaya çıkarttığı kenan özeri transfer diye yutturmak akıl alacak şey değil.Kulüp resmen ötenazi yaptı.bundan sonra yapacak birşey kalmadı.artık iş işten geçmiştir.En başta taraftar küme düşmüştür.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 gurbet (2 yıl önce)Mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    Oyuncu beğenmez hoca beğenmez Başkanı beğenmez maça gelmez hiç bir katkısı olmayanların sesi daha çok çıkıyor biraz saygı o bizim oyuncumuz insaf bee
    0
    0
    Yanıtla
  • Beğenilecek gibilerse ligin en dibinde ne işimiz var.tüm istatistiklerde en kötü takımız.sen beğeniyorsan sorun yok demek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hurriuet (2 yıl önce)
    Cuma günü taraftar herşeye rağmen stadı doldurmalı ve tek bir slogan YERLİ HAKEM İSTEMİYORUZ olmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Geldiğinden beri malatyaspor kaç santim ileri gitti.ligin en dibindeyiz ama sumudica hoca halen fal açıyor.en başta gönderilmesi gereken kişidir.halen kenan özer gibi abuk sabuk transferleri yapanlarla beraber gitmelidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacı (2 yıl önce)
    Siyasi mikserler ÖKY Malatyasporu küme düşmekten kurtarmak için sahaya inmiş...! Bu iş baklava yedirmekle olmuyor Başkan!
    0
    0
    Yanıtla
  • H0ca44 (2 yıl önce)
    Ağzına baklava veriyor bu takımı küme düşme potasına kim getirdi herkesi uyutuyor altıtane yemiş Alanya'da adam pişkin sahaya iniyor bu takımdan bir şey olmaz diyip ben gidiyorum hareketleri yapıp yine devam ediyor helal olsun hepimizi hipnoz etti hala bundan umut bekliyoruz siminca kaldığı müddetçe belki lige erken havlu atacağız irfan buzu getirin bu takımın ligde kalacak gücü var futbolcular oynamıyor kendinde oynayacak hali yok .uyumayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu saatten sonra olumsuz yorum yapmazsak daha iyi olacağını düşünüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih terim bile gitti bu ne kadar kredi ...olmaz göz göre göre umutsuz bir adama umut bağlıyoruz ..tabiki olumlu düşünmek istiyorum ama ne ne kadar kredi olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • takımı bu hale getiren irfan hoca değilmi Zaman birlik beraberlik zamanıdır
    0
    0
    Yanıtla
  • İrfan hocayı arar olduk..her maça bir bahane..
    0
    0
    Yanıtla
  • Milletin sabrını sınıyorsan yeter artık. Baş bomboş bir adamsın İrfan Buz'u hala pazarlamaya çalışıyorsun. Senin gibi birileri daha var. Malatya'da amatör takım dahi çalıştırmamış olanları Süper Ligdeki takıma teknik direktör olarak uygun gören. Sende onlardan birisin. Kes artık sesini. Senin gibi boş adamlar yüzünden burada yazılan yorumların etkinliği düşüyor. Sein yorumu okuyan, buradaki yorumları küçümsüyordur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu ne yabancı hayranlığı ben diyorum ki irfan buz bıraktığında takım kaçıncı sirdaydi matematik bilmiyormusunuz .
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu zat-ı şahaneleri,Takımın kadrosunun bu lig için yeterli olduğunu futbolcu transferi yerine,sadece sumudicanın gönderilip başka bir T.direktör transfer etmenin daha önemli olacağını defalarca burada haykıran bir futbol gurmesidir.Bu zat İrfan Buzun geri gelmesi ile Malatyasporun bütün dertlerinin sona ereceğini söyleyen bir futbol dehasıdır.Herhalde İrfan Buzun niçin gönderildiğinide bilmiyordur. .Ne diyelim.Allah ıslah etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sana göre Malatyaspor başkanıyla,yönetimiyle ve kadro yapısıyla süperligde şampiyonluğa bile oynayabilecekn bir takım ama ortada iyi bir T.direktör yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Zor dostum zor üzülüyoruz.. Malatyaspor hepimizin ortak değeri.. Dertleniyoruz futbol edebiyat değil matematik tır.. bu hafta Göztepe maçını alırız umarım bu simunica bizi çok yanıltıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Büyük T.direktör senin muhterem hocan İrfan Buzun,İzzettin erdoğanla beraber 2.ve3 ligden topladığı ve hiç oynatılmadan takımlarına tekrar kiralandığı durumu o dahiyane mantığınla matematiği de kullanarak açıklayabilirmisin?
    0
    0
    Yanıtla
  • YAv arkadaş 'Hoca'mısın nesin her kimsen çok boş beleş birisin. İşi gücün İrfan Buz pazarlaması. Sanki bu adam burada çalışmamış, başarısız görülmemiş, yeni bir kan ve soluk gibi yutturmaya çalışıyorsun. Ayıptır. Bu mecrayı resmen istismar edenlerdensin. İrfan Buz kim kardeşim, ne başarısı var? Şansla tesadüfle bir şampiyonluk var, ondan sonrası yine ballı kaymaklı Gevrek- Buz şahnsı. O kadar. Bu vatandaş sezon başından itibaren takımın başında değil miydi? Futbol adına ne seyrettik, rezil etti Yeni Malatyasporu. Ve gönderildi. Yürü git, milletin asabını bozma. Futbolun Fsinden anlıyorsan ben bişey bilmiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih terim boşta ,sizin ilacınız siminicamı futbol kumu oyu adamı kabulenmiyor yorumcuları dinlemiyor musunuz Bandırma maçında girmeyen topu gol verdi Kayserispor maçında penaltıyı vermedi vs vs hembu hayranı olduğunuz siminicamı ne başarısı var futbol sadece futbol değildir her ne olursa olsun herkesin yorumuna saygı gösterin ben sizleri saygıyla okuyorum
    0
    0
    Yanıtla