SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Masa Tenisi Yıldızlar Grubu Malatya'da Yapıldı

Masa Tenisi Yıldızlar Grubu Malatya'da Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da Masa Tenisi Yıldızlar Grup şampiyonası yapılarak, sporcular Türkiye Şampiyonasına katılmak için ter döktüler.

Merkez Spor Salonunda 3 gün yapılan, Masa Tenisi Yıldızlar Grup şampiyonası tamamlandı. Erkekler de 38 takım, Kızlarda 32 takım olmak üzere yaklaşık 250 sporcunun yarıştığı Masa Tenisi Yıldızlar Grup şampiyonası çekişmeli geçti.

Şampiyona sonrasında dereceye giren sporculara ödüllerini Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan, diğer ilgili ve yetkililer verdi. Erkekler de ilk 7, kızlar da ise ilk 6 ya giren takımlar Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı kazandılar.

Erkeklerde ilk 7’ye giren Kayseri Kocasinan Belediyespor A takımı, Adana Ciltar MTİ, Gaziantep Şahinbey Belediyesi GSK A takımı, Gaziantep Belediyespor A takımı, 1955 Bakman Belediyespor, Van Yeni Öz Van Gençlik ve Spor A takımı ve Hatay Büyükşehir Belediyespor, kızlarda ilk 6’ya giren Kayseri Kocasinan Belediyespor A takımı, Mardin Merit Grup Real, Adana Ciltar MTİ, Gazieantep Belediyespor, Kayseri Kocasinan Belediyespor B takımı ve 1955 Bakman Belediyespor A takımı Türkiye Şampiyonasına katılma hakkını elde etti.

Bu arada, erkekler ferdi sıralamada ise Şahinbey Belediyespor A takımından Ercan Eren Zer birinci, Yeni Öz Van Gençlik Spor A takımından Serkan Avşar ikinci ve Hatay Büyükşehir Belediyespor A takımından Yusuf Emir Reyhani üçüncü oldu.

Kızlar ferdi sıralamada da Kayseri Kocasinan Belediyespor A takımından elif Duman birinci, Kayseri Kocasinan Belediyespor A takımından A takımından Ercin Melike Aksu ikinci ve Büyükşehir Belediyespor A takımından Nehir Çınar üçüncü oldu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız