SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Masa Tenisi Yıldızlar Malatya Grubu Tamamlandı

0
Güncellendi - 2021-12-06 20:24:46
Masa Tenisi Yıldızlar Malatya Grubu Tamamlandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, Türkiye Masa Tenisi Federasyonunca düzenlenen Doğu Anadolu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesi Yıldızlar Masa Tenisi Grup Şampiyonası tamamlandı.

Merkez Spor Salonu'nda oynanan ve 2 gün süren müsabakalarda 28 erkek ve 18 bayan olmak üzere toplam 46 takım ve 155 sporcu mücadele etti. Van, Bitlis, Ağrı, Bingöl, Iğdır, Malatya, Hakkari, Elazığ, Gaziantep, Batman, Kilis ve Mardin takımlarının katıldığı yarışmalar sonunda Türkiye Şampiyonasına katılacak takımlar belirlendi.

Müsabakalar sonucu sıralama şöyle oluştu:

DOĞU ANADOLU BÖLGESİ

Kadınlar: 1.Bingöl 12 Engspor B Takımı, 2.Bingöl 12 Engspor A takımı, 3.Van Gençspor B takımı,

Erkekler: 1.Van Gençlik Spor, 2.Malatya Yeşilyurt Belediyespor A takımı, 3.Malatya Yeşilyurt Belediyespor B takımı,

GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ

Kadınlar: 1.1955 Batman Belediye A takımı, 2.Gaziantep Şahinbey Belediyespor A takımı, 3.Gaziantep Belediyespor A takımı,

Erkekler: 1.Gaziantep Şahinbey Belediyespor, 2.Kilis Gençlik Spor, 3. Gaziantep Belediyespor.

Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları verildi.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız