SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MAŞTİ Önünde Trafik Kazası

MAŞTİ Önünde Trafik Kazası
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da iki aracın karıştığı kazada 2’si çocuk 4 kişi yaralandı. Kazaya karışan araçlardan birinin sürücüsü ise girdiği şok nedeniyle uzun süre aracından inemedi.

Kaza, 15.00 sıralarında Malatya-Ankara karayolu Malatya Şehirlerarası Otobüs Terminali (MAŞTİ) önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ankara istikametine seyir halinde olan M. Y. yönetimindeki 44 ACN 792 plakalı otomobil ile aynı yöne seyreden Y. S. idaresindeki 06 BB 156 plakalı araç çarpıştı. Kazada N.Ö. (37), D.S. (33), D.Ö. (13) ve M.S. (3) yaralanırken, sürücülerden M.Y. girdiği şok nedeniyle uzun süre aracından inmek istemedi.

Savrulan diğer aracın trambüs hattı direğine çarparak durabildiği kazada, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken yaralılar Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kazayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Mehmet (1 yıl önce)
    Ben trambus yapılırken saçma bir sistem oldugunu özellikle yol ortasından metrobus gibi gitmesi gerekirken yan yollara dikilen direklerin tehlikeli oldugunu trafik kazalarinda o direklere çarpıp yikacaklarini vs yazmıştım.... gülenler olmuştu... ne oldu:)
    %50
    %50
    Yanıtla
  • ali (1 yıl önce)
    millet araba fiyatlarından dolayı frensiz arabalarla dolanıyor
    %67
    %33
    Yanıtla