SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MBB Haftayı 6. Sırada Bitirdi

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler 1.Lig B Grubu’nda mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor, 13.haftayı 23 puanla altıncı sırada tamamladı.

Malatya Büyükşehir Belediyespor, grupta 13.haftada evinde Diyarbakır ekibi Asur Gençlik’i konuk etti. Rakibini 25-9, 25-13 ve 25-14’lük setlerle 3-0 mağlup eden Malatya Büyükşehir Belediyespor, puanını 23’e yükseltti. Grup’ta ikinci yarıda oynadığı iki müsabakayı da kazanan turuncu yeşillilerin sıralamadaki yeri değişmedi ve altıncı sırada yer aldı. Malatya Büyükşehir Belediyespor, grupta 14.haftada ise 7 Şubat Pazar günü deplasmanda Hatay ekibi Yurt Grup Erzin Yeşilkentspor ile karşı karşıya gelecek.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler 1.Lig B Grubu’nda13.haftada oynanan müsabakalarda şu sonuçlar alındı:

Yurt Grup Erzin Yeşilkentspor-Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor: 3-0 

Malatya Büyükşehir Belediyespor-Asur Gençlik: 3-0 

Yeni Kızıltepespor-Ünsal Group Şiran Akademi: 3-0 

Akkuş Belediye-Cizre Belediye: 3-1 

Niksar Belediye-Dinamik Gençlik: 2-3 

TÜRŞAD-Hatay Büyükşehir Belediyespor: 3-2    

Grup’ta 13.hafta müsabakaları sonunda 32 puan toplayan Cizre Belediye, haftayı mağlubiyetle tamamlamasına karşın liderliğini sürdürdü. Haftayı 30 puanla tamamlayan Hatay Büyükşehir Belediyespor ikinci sırada yer aldı.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler 1.Lig B Grubu’nda 14.hafta müsabakaları 7 Şubat Pazar günü oynanacak. Müsabakaların programı şöyle:

12.00 Cizre Belediye-Yeni Kızıltepespor (Cizre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonu) 

13.00 Ünsal Group Şiran Akademi-Niksar Belediye (Şiran Spor Salonu) 

13.00 Yurt Grup Erzin Yeşilkentspor-Malatya Büyükşehir Belediyespor (Erzin Spor Salonu) 

14.00 Hatay Büyükşehir Belediyespor-Akkuş Belediye (Antakya Spor Salonu) 

14.00 Dinamik Gençlik-Asur Gençlik (Kızıltepe Atatürk Spor Salonu) 

14.00 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor-TÜRŞAD (Yenice Spor Salonu).

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: MBB- Asur maçından

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız