SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MBB Puanını 18'e Çıkardı

0
Güncellendi - 2020-12-11 07:25:35
MBB Puanını 18'e Çıkardı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler 1.Lig B Grubu’nda mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor, 5.haftanın erteleme maçında evinde Bitlis ekibi TÜRŞAD’ı 3-1 mağlup ederek, puanını 18’e yükseltti.

Grup’ta 5.haftanın erteleme maçında 9 Aralık Çarşamba günü Malatya Merkez Spor Salonu’nda TÜRŞAD ile karşılaşan Malatya Büyükşehir Belediyespor, müsabakayı 25-22, 19-25, 33-31 ve 25-22’lik setlerle 3-1 kazandı.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler 1.Lig B Grubu’nda şuana kadar 9 müsabaka oynayan ve bu müsabakalarda 6 galibiyet, 3 mağlubiyet yaşayan turuncu yeşilliler, topladıkları 18 puanla üçüncü sırada yer aldı.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler 1.Lig B Grubu’nda 10.hafta karşılaşmaları 13 Aralık Pazar günü oynanacak.

13.00 Yurt Grup Erzin Yeşilkentspor-Ünsal Group Şiran Akademi (Hatay Erzin Spor Salonu)  

13.00 Akkuş Belediye-Asur Gençlik (Ordu Akkuş Spor Salonu)  

14.00 TÜRŞAD-Dinamik Gençlik (Bitlis Adilcevaz Spor Salonu)  

14.00 Yeni Kızıltepespor-Niksar Belediye (Mardin Kızıltepe Atatürk Spor Salonu)  

14.00 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor-Cizre Belediye (Şanlıurfa Yenice Spor Salonu)  

Hatay Büyükşehir Belediyespor-Malatya Büyükşehir Belediyespor müsabakası ileri bir tarihe ertelendi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • TURGUT ÖZMÜŞ. (3 yıl önce)
    Tebrikler takım, Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler, İnşallah malatyamız süper lige çıkar,
    0
    0
    Yanıtla