SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MBB'de İlk Galibiyet Sevinci

A- A+ PAYLAŞ

TVF Erkekler Voleybol 1. Ligi B Grubu’nda mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor, ligin 3.haftasında evinde Yurt Grup Erzin Yeşilkentspor’u 3-0 mağlup etti. Grup’ta 3 hafta sonunda ikinci maçını oynayan turuncu yeşilliler, ilk galibiyetini almanın mutluluğunu yaşıyor.

Sezonun ilk haftasında evinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor’a 3-0 mağlup olan Malatya Büyükşehir Belediyespor, ikinci hafta müsabakasını rakibinde kovid-19 vakalarının görülmesi nedeniyle oynayamamıştı.

Ligin 3.haftasında Malatya Merkez Spor Salonu’nda Yurt Grup Erzin Yeşilkentspor’u konuk eden Malatya ekibi, rakibini 25-22, 25-19 ve 25-20’lik setlerle 3-0 mağlup ederek, bu sezonki ilk galibiyetini aldı. Malatya Büyükşehir Belediyespor, ligin 4.haftasında 31 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Mardin ekibi Dinamik Gençlik ile karşı karşıya gelecek.

TVF Erkekler Voleybol 1. Ligi B Grubu’nda 3.hafta müsabakalarında alınan sonuçlar şöyle:

Niksar Belediye-Ünsal Group Şiran Akademi: 3-1

TÜRŞAD-Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor: 3-0

Asur Gençlik-Dinamik Gençlik: 2-3

Malatya Büyükşehir Belediyespor-Yurt Grup Erzin Yeşilkentspor: 3-0

Yeni Kızıltepespor-Cizre Belediye: 2-3

Grup’ta 3 hafta sonunda 3’te 3 yapan Cizre Belediye 8 puanla birinci sırada yer alıyor. 3 maçta 2 galibiyet, 1 mağlubiyet alan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor ise 6 puanla ikinci sırada bulunuyor. 3 hafta sonunda 3 maç oynayan bir diğer ekip Yeni Kızıltepespor ise 4 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Grup’ta 3 hafta sonunda 2 maç oynayan Malatya Büyükşehir Belediyespor, haftayı 3 puanla sekizinci sırada tamamladı.

TVF Erkekler Voleybol 1. Ligi B Grubu’nda 4.hafta müsabakaları 31 Ekim Cumartesi ve 1 Kasım Pazar günü oynanacak. Müsabakaların programı şöyle:

31 Ekim Cumartesi

12.00 Cizre Belediye-Niksar Belediye (Cizre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonu)

13.00 Yurt Grup Erzin Yeşilkentspor-TÜRŞAD (Erzin Spor Salonu)

14.00 Dinamik Gençlik-Malatya Büyükşehir Belediyespor (Kızıltepe-Atatürk Spor Salonu)

14.00 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor-Akkuş Belediye (Yenice Spor Salonu)

1 Kasım Pazar

13.00 Ünsal Group Şiran Akademi-Asur Gençlik (Şiran Spor Salonu).

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız