SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.B. Belediyespor Yöneticisine 6 Maç Ceza

M.B. Belediyespor Yöneticisine 6 Maç Ceza
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyespor’un yöneticisi Furkan Salduz’a Malatya Büyükşehir Belediyespor ile Ankara Etimesgut Belediye Ampute arasında oynanan karşılaşmada, ‘sportmenliğe aykırı, küçük düşürücü ve talimatlara aykırı hareketten’ dolayı 6 maçtan men cezası vererek, bin TL para cezasına çarptırdı.

Ampute Futbol Süper Ligi’nin 19.haftasunda Yeşiltepe Spor Kompleksi Ampute sahasında oynanan Malatya Büyükşehir Belediyespor ile Ankara Etimesgut Belediye Ampute karşılaşması, Ankara ekibinin 2-0 üstünlüğüyle devam ederken, devre arasında yaşanan saha olaylarından dolayı orta hakem Erol Eroğlu tarafından karşılaşma güvenlik gerekçesiyle tatil edilmişti.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu (TBESF) Ceza Kurulu, yaşanan saha olayları nedeniyle Malatya Büyükşehir Belediyespor Ampute Futbol Takımı’nı 3-0 hükmen yenik saydı. Ceza Kurulu ayrıca, turuncu yeşilli takımın yöneticisi Furkan Salduz’a ‘sportmenliğe aykırı, küçük düşürücü ve talimatlara aykırı hareketten’ dolayı 6 maçtan men cezası vererek, bin TL para cezasına çarptırdı.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Furkan (3 yıl önce)
    Kendisi de hakem ve hakem derneği başkanı olan bir kişinin hakeme karşı yaptığı bu davranış sonucu aldığı ceza mesleğine olan saygısının göstergesidir
    0
    0
    Yanıtla