SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MEB'in Tatil Kitabı Dağıtılıyor

0
Güncellendi - 2020-07-03 01:58:32
MEB'in Tatil Kitabı Dağıtılıyor
A- A+ PAYLAŞ

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından ilkokul öğrencileri için hazırlanan "Arkadaş" adlı tatil kitabının Malatya'da dağıtımına başlandı.

Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kent merkezinde bulunan Gazi İlkokulu'nda düzenlenen törende, 2. ve 4. sınıf öğrencilerine kitapları teslim edildi.

Malatya Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, gazetecilere yaptığı açıklamada, bakanlık tarafından ilkokul öğrencileri için hazırlanan kitapların dağıtımını kent genelinde yapacaklarını söyledi.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerini elden bırakmadan ve yoğunluk oluşturmadan dağıtıma başladıklarını aktaran Tatlı, şöyle devam etti:

"Belli sayılarla ve okul müdürlüklerinin vereceği randevuyla velilerimiz ve öğrencilerimiz okullarına gelip kitaplarını alacak. Bu etkinlik kitaplarımız, çocuklarımızın okuldan uzak olduğu sürede okul kokusuyla yaşamaları için hayata geçirildi. Bugün de hem Ankara'da hem Malatya'da kitapların dağıtımına başlandı. Kitaplar çocuklarımızla buluşacak. Çocuklar okullarla buluştukça kitaplarda çocuklarla buluştukça dünya daha güzel olacak. Emek veren herkese teşekkür ediyoruz."

Etkinliğe Milli Eğitim Müdürlüğü personelleri, öğretmen, veli ve öğrenciler katıldı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız