SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Memleketime Gelmekten Mutluyum"

0
Güncellendi - 2017-04-27 03:09:47
A- A+ PAYLAŞ

  • Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı, Vali Toprak'ı makamında ziyaret etti..

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Cemal Nogay beraberinde Elazığ Devlet Su İşleri 9. Bölge Müdürü İlker Arslan, Doğa Koruma ve Milli Parklar XV. Bölge Müdürü Şevket Bozdağ, Elazığ Orman Bölge Müdürü Ziya Polat, Meteoroloji 13. Bölge Müdür v. Taner Erdoğan, Malatya'daki İl ve Şube Müdürleri ile birlikte Vali Mustafa Toprak’ı makamında ziyaret etti.

Vali Toprak, Müsteşar Yardımcısı Nogay’ın Bölge, İl ve Şube müdürleri ile birlikte kendisini ziyaret etmelerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti.

Müsteşar Yardımcısı Nogay da memleketi Malatya’ya gelmekten duyduğu mutluluğu ifade ederken, Vali Toprak’a Orman ve Su İşleri Bakanı Sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun selamlarını getirdiğini belirtti.

Müsteşar Yardımcısı Nogay, bölge illerine çalışma ziyaretinde bulunduğunu, Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın 2017 yılı yatırımları ve bölge illerindeki bakanlıkları ile ilgili bilgilendirme ve istişare toplantıları gerçekleştirdiklerini söyledi.

Belediyeler ve Sulama Birlikleri ile toplantılar gerçekleştirerek sulama konusunda yaşanan sorunlar ve çözüm yolları konusunda görüş alışverişinde bulunduklarını, Malatya'da da bu amaçla bir toplantı düzenleyeceklerini belirtti.

Müsteşar Yardımcısı Nogay ve beraberindeki müdürler ile bakanlığın yatırımları ve faaliyetleri hakkında bir süre görüşen Vali Toprak, Orman ve Su İşleri Bakanlığının ilimizde çok önemli ve güzel çalışmalara imza atarken, ileriye dönük de ilin tarım, turizm, tabiat alanlarındaki gelişimine büyük katkılar sağladığını dile getirdi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Eroğlu’na ve mesai arkadaşlarına çalışmalarından dolayı teşekkür ederken her alanda olduğu gibi bu alanda da desteklerini esirgemeyen Hükümet yetkililerine, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’ye ve Malatya Milletvekillerine de teşekkürlerini iletti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız