SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Menajere Çok Para Ödüyoruz"

0
Güncellendi - 2018-06-18 19:32:54
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'un Yıllık Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Yönetim, mali açıdan ibra edilirken, menajerlik ücreti gider tablosunda yer almadı.

  26 milyon 969 bin TL borcu, 3 milyon 960 bin TL ise alacağı olan sarı kırmızılılarda yönetim, 26 milyon 969 bin TL'lin borcun 14 milyonun kur farkından kaynaklandığını kaydetti.

  Mali kongrede 7,5 milyon TL'nin tesis ve altyapıya harcandığı belirtilirken, bir kaç oyuncunun satılmasıyla birlikte borcun temizlenmesi hedefleniyor.

  Kulübü borçsuz götürmeyi hedefleyen yönetim, gelecek sezon 23 milyon TL'nin altında bir borçla sezonu noktalamak istiyor.

  Yönetimin ilerleyen günlerde kombine ve loca satışlarına da başlayacak. Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da verilen iftarda forma tanıtımı yapan yönetimin, ilerleyen günlerde bir forma tanıtımı daha yapması bekleniyor. Ayrıca formalarda da değişikliğe gidilebileceği de ifade ediliyor.

  Kulüp başkanı Adil Gevrek, menajerlik ücretiyle ilgili, "Menajere para ödüyoruz hem de çok ödüyoruz. Türkiye'de bu konuyla ilgili Kulüpler Birliği'nde ve her yerde bunu dile getiren benim. Türk futbolu adına üzülerek söylüyorum. Bir futbolcuyu alacaksın yüzde 10 menajerlik ücreti. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir şey yok. Bir milyon liraya adamı alacaksın, üç senelik anlaşma yapacaksın yüzde 10 ödeyeceksin. Futbolcu çok iyiyse 600 bin, bir milyon menajerlik ücreti ödüyor. Bu bence futbol tarihinin en büyük haksız kazançlarından birisi. Bu bana göre yanlış bir uygulama. Bir futbolcudan 500-600 bin Euro para kazanacak. Ama en az menajerlik ücreti veren kulüp Türkiye'de Evkur Yeni Malatyaspor'dur. Bunu Kulüpler Birliği'nde ve Türkiye Futbol Federasyonu'nda dile getirdim" ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız