SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mete Kalkavan Hakemliği Bıraktı

Mete Kalkavan Hakemliği Bıraktı
A- A+ PAYLAŞ

Tecrübeli hakem Mete Kalkavan, MHK'nin dün aldığı kararların ardından hakemliği bıraktı. Kalkavan kararını MHK ve TFF'ye bildirdi.

Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK), dün yaptığı açıklamanın futbol dünyasındaki yankısı sürüyor. Merkez Hakem Kurulu, dün yapılan açıklama ile Süper Lig ve 1. Lig'de sezonun geri kalanında görev alacak hakemlerde düzenlemeye gitmişti. Yeni listelerde Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus, Bahattin Şimşek, Hüseyin Göçek, Ali Palabıyık, Aldulkadir Bitigen, Burak Şeker, Suat Arslanboğa, Mert Güzenge, Tugay Kaan Numanoğlu, Alper Ulusoy ve Halis Özkahya yer almamıştı. Süper Lig'in tecrübeli hakemlerinden Mete Kalkavan, liste dışı bırakılmamasına rağmen hakemliği bırakma kararı aldı. 43 yaşındaki Kalkavan, istifasını MHK’ye ve TFF'ye sundu.

Kalkavan'ın istifaya gerekçe olarak, 13 hakemin MHK tarafından görevlerine sebepsiz yere son vermesini gösterdiği belirtildi.

İstanbul, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Gül ağacı (2 yıl önce)
    Güzel bir duruş sergilemiş hocam ama,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, MHK lişte dışı bırakılma sebebini niye açıklamıyor sebebi ne .......................neden korkuyorlar..............
    %100
    %0
    Yanıtla
  • emek hırsızı bunlar ben söyleyeyim bunları bilmek için birilerinin açıklama yapmasına gerek yok çünkü hepsi aynılar mhk
    %0
    %100
    Yanıtla