SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mezuniyette '2018 İşsizleri' Pastası!

0
Güncellendi - 2018-05-11 05:21:14
Mezuniyette '2018 İşsizleri' Pastası!
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Hekimhan Mehmet Emin Sungur Meslek Yüksekokulunda mezuniyet töreni düzenlendi.

Üniversitenin konferans salonunda yapılan törenin açılışında konuşan Okul Müdürü Prof. Dr. Hikmet Sis, öğrencilerin başta aileleri ve hocaları olmak üzere yetişmelerinde emeği geçenlere teşekkür ederek, "Hekimhan Mehmet Emin Sungur Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personelleri adına sizlere bundan sonraki yaşamınızda hayat boyu başarılar diliyorum. Yolunuz ve bahtınız açık olsun." diye konuştu.

Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları ise uzun bir akademik dönemin ardından bugün hayata başlayan öğrencilere başarılar diledi.

Daha sonra üstünde 'Hekimhan MYO 2018 İşsizleri (Kurtulduk)' yazılı mezuniyet pastasını Millioğulları ve Sis kesti.

AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • ceyhan (6 yıl önce)
    O pasta ile ilgili bütün düzenlemeleri yapan kişilerden biri benim bu normal zekaya sahip bir insanın anlayabileceği espiridir bunun aksinş idda eden ve yalnış yerlere çeken cahil kişiler bu güvensizlk değil aksine özgüvendir bunu anlamamkta ısrar eden arkadaşlar ise mezun olur olmaz iş sahibi oldukları zaman muhattabım olacaktır
    0
    0
    Yanıtla
  • Sewal (6 yıl önce)
    Pastanın üzerindeki yazı espirituel bi yaklaşımdır arkadaşlar suan karşımda dagbasinda okumayip mezun olduktan hemen sonra ise girmiş tüm 4 yilliklar olsaydi keske :) Belki o zaman ciddiye alırdım sizleri.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nagihan Tekin (6 yıl önce)
    Eğitim kalitesinin düştüğünü iddia ediyorsanız eğer bu da ülkede sizin gibi kalitesiz düşünen insanlar sayesinde. Eğitim düzeyi başka üniversitelerle kıyaslanmayacak kadar da iyi. Bu bölüm tercih edildiği zaman imza yetkisi vardı kimsenin konunun içini, gerçeğini bilmeden burda laf kalabalığı yapma hakkı yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hilal (6 yıl önce)
    Öğrenciler o bölüme gittiklerinde imza yetkileri vardı ve okudukları sırada imza yetkileri ellerinden alındı. Burada sadece kendi aralarında yaptıkları bir espiri var ve bunun özgüven eksikliği veya vizyonsuzlukla hiçbir alakası yoktur. Vizyonun kelime anlamını bilmeden telafuz etmeniz ve öğrencileri tutarsızca aşşağılamanızda sizin terbiyenizdir. Çok yazık üzülüyorum sizler gibileri yüzünden ülkede vizyon veya özgüven yoktur cahillik moda olmuş kendinizi geliştirip ufkunuzu açmanız dileğiyle.
    0
    0
    Yanıtla
  • Musa (6 yıl önce)
    Biz bu okula başlarken bizim imza yetkimiz vardı burda cahil cahil konuşmanın anlamı yok okuduğumuz yerin şartları iyi olmayabilir fakat eğitim düzeyimiz 4 yıllık çoğu üniversiteden daha üstündür aksini iddia eden varsa üniversitemize bekleriz bizim kendimize güvenimiz tam bu üniversite bizim için rızık kapısıdır tabi kullanması bilinirsinse saygılarımla.
    0
    0
    Yanıtla
  • serdar aslan (6 yıl önce)
    Adamların zaten kendilerine özgüveni yok.Pastada ki yazıya baksana.Ayrıca hükümet Allahın dağına kadar üniversite açtı kalite düştü
    0
    0
    Yanıtla
  • Cemal (6 yıl önce)
    Zaten bu kafayla mezun olan öğrenci 40 yıl kalsa iş bulamaz. Çünkü iş bulamamayı kafasında bitirmiş bir kere. Bana gelse bende burdan mezun birini almam. Vizyon yok öğrencilerde maalesef
    0
    0
    Yanıtla
  • alican (6 yıl önce)
    En büyük diploma ve donanım dayıdır..Dayın varsa okumaya gerek yok..öys-lys ne gerek onca zahmete..Yazık valla acıdım onca emek ver karşılığında işe yaramaz bir kağıt..Dayın yoksa boş iş..
    0
    0
    Yanıtla
  • Alaaddin (6 yıl önce)
    Fakülte yada yüksek okul bitirene devlet veya başka kurumlar iş vermek zorundamı?Bu konu ile ilgili kanun varmı? Üniversite bitirmek =iş bulmak mı? Üniversite bitirmek=donanımlı ve daha verimli insanmı?
    0
    0
    Yanıtla
  • kayisici bulent (6 yıl önce)Alaaddin isimli kullanıcı yorumuna
    T.C Anayasa Madde 49 - Çalışma, herkesin hakkı ve ödevidir. Devlet, çalışanların hayat seviyesini yükseltmek, çalışma hayatını geliştirmek için çalışanları korumak, çalışmayı desteklemek ve işsizliği önlemeye elverişli ekonomik bir ortam yaratmak için gerekli tedbirleri alır. Devlet, işçi-işveren ilişkilerinde çalışma barışının sağlanmasını kolaylaştırıcı ve koruyucu tedbirler alır. ") Oy icin unuversite açtılar ve bugun milyonlarca issiz var fabrikalar ogretmen muhendis dolu hepsi nitelik gerektirmeyen ve koleci bir anlayisla canlari cikana kadar calisiyor asgari ucrete 1'5 milyon lisans mezunu sinava giriyor bir devlette en dusuk memur olmak icin en az ilk on bine girmeleri gerekiyor kaynak istersen osym sitesinden bakabilirsin ama sen gece gunduz a haber trt izledigin icin bunlardan haberin olmaz cunku onlar reis oy kaybetmesin diye sana zenginiz ilerliyoruz herkes mutlu masallarini dinletirler
    0
    0
    Yanıtla