SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHP Pütürge İlçe Yönetimi Yeniden Oluşturuldu

MHP Pütürge İlçe Yönetimi Yeniden Oluşturuldu
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Pütürge İlçe Teşkilatı'nda başkan ve yönetim değişti. İlçe yönetimi, Ramazan Baytekin başkanlığında oluşturuldu.

MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, ilçe başkanı Mustafa Aluç'un ailesindeki sağlık sorunları nedeniyle görevden affını istemesinin ardından, ilça bakanlığına Ramazan Baytekin'in getirildiğini bildirdi.

Göreve atanan Baytekin, yönetim kurulunu oluşturarak açıkladı.

MHP'nin Baytekin başkanlığındaki yönetim kurulunda şu isimler görev aldı:

1. Mehmet Kulu
2. Erdal Gören
3. Musa Hazar
4. Çetin Gören
5. Selahattin Karahan
6. Hikmet Gören
7. Abdullah Karçığa
8. Yılmaz İli
9. Mehmet Türkan
10. Yusuf Akçiçek
11. Sebahattin Doğan
12. Kürşat Ayaydın
13. Yakup Korkut
14. Murat Belten
15. Hüseyin Kubay
16. İsmet Akbalık
17. Raif Er
18. Şükrü Menek
19. Ramazan Tayboğa
20. Burhan Tayboğa
21. İbrahim Akay
22. Hakkı Menek

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız