SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHP'den 5 İlçede Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı

MHP'den 5 İlçede Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanlıkları tarafından 'Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma' toplantıları kapsamında aynı günde 5 ilçe için  4 ayrı toplantı gerçekleştirildi.

MHP tarafından düzenlenen “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” başlıklı toplantıları kapsamında MHP İlçe Başkanlıkları tarafından Akçadağ, Darende, Doğanşehir, Battalgazi ve Yeşilyurt MHP İlçe Toplantıları yapıldı.  

Partililerin ve vatandaşların yoğun katılım gösterdiği Toplantılara MHP Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Mehmet Fendoğlu, MHP İl Başkanı Mesut Samanlı, MHP MKYK Üyeleri Ömer Ekici ve Eyüp Gönültaş ve Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül ile partili yöneticiler katıldı.  

Akçadağ’da ilçe meydanındaki parkta, Darende’de Kredi Kefalet Kooperatifi Salonu’nda, Doğanşehir’de Belediye Düğün Salonu’nda MHP toplantıları ayrı ayrı yapılırken, Battalgazi ve Yeşilyurt toplantıları ise Büyükşehir Nikah Salonu’nda gerçekleştirildi.  

MHP Battalgazi ve Yeşilyurt toplantısına Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder de katıldı. 

malatyahaber.com 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Orhan (2 yıl önce)
    Biri diyor ki sağcı CHP ye rüyasında oy verse abdest tazeler.... Görürsünüz 40 yıllık ülkücü nasıl veriyor CHP ye
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Bir zamanlar TSK içerisinde bilgilendirme ve bilinçlendirme toplantıları yapan, demokrasiyi bu halka lüks görenler vardı. Şimdi neredeler acaba?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ahmet (2 yıl önce)
    MHP ve aydınlatma? ilginç! hadi bakalım hayırlısı...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • serdar (2 yıl önce)
    iyice aydınlatmışlar mı acaba partililerini ?
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Akp den aldıkları ampüllerle aydınlatacaklarmış. Ama o ampüllerde bu ara hep patlak. Yenileri de malum enflasyondan dolayı pahalı. Allah yardımcıları olsun...
    %75
    %25
    Yanıtla
  • irfan (2 yıl önce)
    akp mhp ve suriyeliler afganlılarla bereber bu seçim inşallah gidecek
    %88
    %12
    Yanıtla