SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Milletvekili Çakır, Arslanboğa İçin Harekete Geçti

0
Güncellendi - 2019-10-04 16:49:32
Milletvekili Çakır, Arslanboğa İçin Harekete Geçti
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Eskişehir Bölgesi’nin Malatyalı hakemi Suat Arslanboğa’nın Profesyonel Hakem Sözleşmesi’ni feshetmesiyle ilgili olarak TFF Başkanı Nihat Özdemir ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Milletvekili Çakır, son olarak Süper Lig’in 5. haftasında oynanan Beşiktaş-Medipol Başakşehir maçını yöneten Arslanboğa’nın Türkiye Futbol Federasyonu ile imzalamış olduğu Profesyonel Hakem Sözleşmesi’nin feshedilmesiyle ilgili harekete geçti.

Çakır, Arslanboğa’nın Profesyonel Hakem Sözleşmesi’nin feshedilmesiyle ilgili Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Nihat Özdemir ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Milletvekili Çakır, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Dürüstlüğü, çalışkanlığı ve beyefendiliği ile bildiğimiz ve tanıdığımız ayrıca hakemlik mesleğinde de son derece başarılı olan ve başarı çıtasını her geçen gün arttıracağına inancımız tam olan hemşehrimiz, kardeşimiz Suat Arslanboğa’nın son günlerde yaşamış olduğu sıkıntılı süreç tüm Malatyalı hemşehrilerimiz gibi, şahsımıda derinden üzmüştür. Konu ile alakalı TFF Başkanımız Sayın Nihat Özdemir ile bir görüşme gerçekleştirdim. Başkanımız konuya hassasiyetle eğildiğini ve bir haksızlık yaşanmaması hususunda azami gayret göstereceklerini ifade ettiler” ifadelerine yer verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Riva’da yaptığı toplantıda almış olduğu kararda, Malatyalı Üst Klasman Hakemi Suat Arslanboğa’nın Türkiye Futbol Federasyonu ile imzalamış olduğu Profesyonel Hakem Sözleşmesi’ni feshetmişti.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Merkez Hakem Kurulu’nun önerisi ile Üst Klasman Hakemi Suat Arslanboğa’nın Türkiye Futbol Federasyonu ile imzalamış olduğu 01.08.2019 başlangıç ve 31.05.2020 bitiş tarihli Profesyonel Hakem Sözleşmesi dün feshedildi” ifadelerine yer verilmişti.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • alrdm (4 yıl önce)
    Çok yanli ve yanlış bir karar.... Federasyon ve mhk adam gibi hakeminin arkasında duracağını hakemine hissettirse o vahim olay sonunda kırmızıyı o topçuya çakar öyle bir rapor yazar topçu 10-15 maç ceza alırdı.... O kartı mhk ve federasyona güvenmediği için gösteremedi.... Suat hoca
    0
    0
    Yanıtla
  • çırak (4 yıl önce)
    Malatya’lı siyasilerimiz memleketimizin hakemine sahip çıkmalı ve bununla ilgili girişimlerini stk ile olumlu bır sonuc cıkartmak için uğraşmalılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (4 yıl önce)
    Malatyanın bu değerleri kolay yetişmiyor,tüm milletvekillerinin,Belediye Başkanlarının sahip çıkması lazım,hatası neymiş,adam mı öldürmüş..................
    0
    0
    Yanıtla
  • HAS ŞEREFSİZ (4 yıl önce)
    ellerinizden öperim
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (4 yıl önce)
    sayın vekilim bu spor adamı malatyanın bir değeridir, bu değeri harcatmayın tüm malatya arkanızda inşallah yapılan yanlıştan tez zamanda dönülür
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıççı (4 yıl önce)
    Eğer Malatya'lı siyasilerimizin bir ağırlığı, sözü geçerliliği varsa, Suat hocaya verilen bu çok ağır cezanın kaldırılmasını sağlarlar, kamu oyu oluştururlar yoksa hiç bir ağırlıklarının olmadığı anlaşılacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çetin (4 yıl önce)
    Allah’ına gurban senin Çakır Başkan
    0
    0
    Yanıtla
  • taner (4 yıl önce)
    Cok degerli dedigin suat aslanbogayi sizin baskanlik doneminde eskisehir belediyesi ise almisti sanirim simdi neyin gorusmesini yapmis vekil acaba
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (4 yıl önce)
    Malatya mızın Gururu olan Suat Hocayı Harcamak isteyenlere tek kelime yazıklar olsun Biz Ne hakemler gördük Hatanın Alasını yaptılar ve Hakem demeye Şahit lazım denecek seviyede hakemler Görevlerine devam ettiler Suat ın Sanki bir yanlışı olsa da Bu Camiadan Atsak gibi pusuda mı beklediniz be adam...
    0
    0
    Yanıtla