SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Milletvekili Fendoğlu ve Yöneticilerden Esnaf Gezisi

Milletvekili Fendoğlu ve Yöneticilerden Esnaf Gezisi
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili ve MYK Üyesi Mehmet Fendoğlu ile İl Başkanı Mesut Samanlı ve il yöneticileri, Yeşilyurt ve Battalgazi ilçelerinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.  

Ziyaretlerde esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Fendoğlu şöyle konuştu:

“Meclisteki hummalı çalışmalarımız nihayete erdiği zaman ivediyle nezih şehrimiz Malatya’da soluğu alıyoruz. Biz henüz Malatya’ya bile varmamışken bizleri arayan ve hanelerine, iş yerlerine davet eden vatandaşlarımızın davetlerinin tamamına icabet etmeyi her şeyin üstünde tutuyoruz. Günün erken saatlerinde başladığımız esnaf ziyaretlerimize geç saatlere kadar devam ediyoruz. Gördüğümüz ilgi ve alaka sayesinde daha güçlü ve daha enerjik hissediyor, teşkilatımız ile oldukça verimli ziyaretler gerçekleştiriyoruz. İki güne sığdırmaya gayret ettiğimiz yüzlerce ziyaretimizi geç bir saatte tamamladık. Esnaflarımızın nezaketinden ve misafirperverliğinden ötürü şükranlarımızı sunuyor; hepsine iş alanlarında başarılar ve hayırlı kazançlar diliyoruz.”

MHP İl Başkanı Mesut Samanlı da; “Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Teşkilatı olarak bir dizi esnaf ziyareti gerçekleştirdik. Esnaf ziyaretlerimizi düzenli olarak yapıyor ve buna özen gösteriyoruz. Eşzamanlı ve art zamanlı olarak yaptığımız ziyaretlerimiz ile esnafımızın yanındayız. Göreve geldiğimiz günden bu güne değin sık sık tekrar ettiğimiz bir söz vardı, yinelemek isterim; ‘Elini sıkmadığımız bir esnaf kalmayacak.’ Bizim esnafımız hem zanaatkâr hem fedakâr hem de bir o kadar kanaatkâr. Pandemi süreci sonrası yaşadıkları tüm olumsuzluklara rağmen halka hizmeti bir an olsun bırakmamış esnaf kardeşlerimize hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum.” dedi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • vatandaş (2 yıl önce)
    yolunuz acık olsun mirrolara tirrolara takılmayın calmadan cırpmadan mazlumun yanında olmaya calısıyorsunuz elinizden geldıgı kadar sonucta sizinde gucunuz bir yere kadar ona ragmen helal olsun biz sizden razıyız
    %19
    %81
    Yanıtla
  • Kağan (2 yıl önce)
    Halkın alım gücü bitmiş enflasyon almış başını gidiyor vatandaş faturalar ve temel ihtiyaçlarını karsilamakta zorlanıyor siz ve destek verdiğiniz iktidar bu konuda ne yapıyor.. maalesef hiç bir şey yapmıyor ve politik söylemlerle vatandaşı halen uyutuyor..yada uyuttugunu zannediyor sandık gelince görürüz
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Mirro (2 yıl önce)
    Bunun ne haber değeri olur sayın editör zerre malatyada işi olmayanların pazar gezmesi sizce nekatkı sağlayacak ?
    %82
    %18
    Yanıtla