SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Motosiklete Çarptı, Sürücüyü Havaya Fırlattı

0
Güncellendi - 2021-10-01 02:51:20
Motosiklete Çarptı, Sürücüyü Havaya Fırlattı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Çevre Yolu'ndaki ışıklı kavşakta hafif ticari aracın çarpıp havaya fırlattığı motosikletli kurye ağır yaralandı. Kaza anını, kavşaktaki Kent Güvenlik Yönetim Sistemleri (KGYS) kameraları kaydetti.

Kaza, Malatya Çevre Yolu Şehirgösteren Mevkisi TÜVTÜRK kavşağında meydana geldi. Kırmızı ışığın yanmasına rağmen yoluna devam eden E.T. idaresindeki 44 KK 453 plakalı hafif ticari araç, kavşakta dönüş yapan H.B. idaresindeki 02 FY 937 plakalı motosikletle çarpıştı. Sürücü ağır yaralandı.

Geçtiğimiz Ağustos ayında meydana gelen ve Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Dairesi'nce yayınlanan KGYS kamera kayıtlarında, hafif ticari araç sürücüsünün ışığın yanmasıyla beklemeye başlayan başka bir araca aldırmadan yoluna devam ettiği ve motosikletle çarpıştığı görüldü. Çarpışmanın şiddetiyle motosiklet sürücüsünün havaya uçtuğu, tesadüfen Turgut Özal Tıp Merkezi'nden dönen bir ambulansın kazanın hemen ardından olay yerine geldiği anlar kameralara yansıdı.

iha- malatyahaber.com

GÖRÜNTÜ KAYNAĞI: Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Adalet (2 yıl önce)
    İşte böyle trafik kurallarına göz göre göre uymayan insanlar kasten adam öldürmeye teşebbüs suçlamasıyla yargılanmalılar ve ceza almalılar, aksi takdirde bunların önüne geçmek imkânsız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fth (2 yıl önce)
    Hafif ticari kırmızıda geçmiş gibi
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz44 (2 yıl önce)
    Birileri buna bir çözüm bulsun motosikletleri kimse takmıyor halbuki onlarda taşıt vergi veriyorlar sigorta ödüyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Şüle (2 yıl önce)
    Kötü kaza olmuş geçmiş olsun.Trafikte gerçekten çok sayıda motorsiklet var belli kuralları olmalı,başıboşluk var gibi.Bu motorsikletlerin bazıları da kulakları sağır eden seviyede ses düzeni taktırıyorlar cezası yok mu?Neden yazılmıyor?
    0
    0
    Yanıtla
  • Tekin (2 yıl önce)
    Türkiyenin bütün illerinde motorsiklete dikkat var saygı var Malatyada tam tersi otomobil sürücüleri motorsiklet sürücülerini görmemezlikten geliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sehitfevzili (2 yıl önce)
    Malatya emniyeti bir aydır tirafik denetlemesi tamamen durdurdu.arac sürücüleri aşırı hız dengesiz araç kullanımı aldı başını gidiyor.yine radar sistemine geçilmeli.
    0
    0
    Yanıtla