SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MSI, CES’te yeni amiral gemisi laptoplarını ve ödül kazanan yeniliklerini sergileyecek.

0
Güncellendi - 2020-01-08 10:15:22
MSI, CES’te yeni amiral gemisi laptoplarını ve ödül kazanan yeniliklerini sergileyecek.
A- A+ PAYLAŞ

Dünya lideri laptop üreticisi MSI, CES fuarında hem oyun ve içerik tasarım alanlarında 10 yenilikçilik ödülü ile övgüleri topladı. Geleceğin trendlerini tahmin etmekteki başarısı ile MSI, laptop ürünlerindeki yenilikçi gelişmelerini sürdürüyor ve yeni amiral gemisi ürünleri olan GE66 Raider ve GS66 Stealth modellerinin yanı sıra hem oyuncular, hem de içerik üretenler için CES fuarında bu yıl birçok laptop sergiliyor.

The Evolutionary MSI

MSI GE66 Raider, Mystic Light ile ışıl ışıl

Bu yıl MSI’ın amiral gemileri arasında fütüristik bir laptop var: GE66 Raider. GE66 Aurora Edition, bilim-kurgu ve ışıltılı bir yaşamın birleşimini ifade ediyor. Bu tasarım, fantastic görünümü, hızı ve ödün vermeyen performansı ile geleceğin teknolojisine gönderme yapıyor. Üst kapağından menteşesine kadar entegre alüminyum kasası, tityanyum-gümüş görünümlü parlaklığı ile galaksiden yansıyan ışık hüzmelerini andırıyor. En sıradışı özelliklerinden biri ise çarpıçı ve benzersiz panaromik ışıklandırması. Mystic Light çizgisi GE66’nın bilek alanını boydan boya geçerek 16.7 milyon rengi ile muhteşem bir görsel ambians yaratıyor.

GE66 Raider

GE66 çok daha hafif, ancak ödün vermeyen güçlü performansı her zamankinden daha üstün. Bu 15.6” laptop yeni eğimli estetik tasarımını sade ve hafif yapısı ile tamamlıyor. Performansı dikkat çekici ölçüde arttırıldı. Seçime bağlı ultra hızlı 300Hz oyuncu tipi ekranı ile en hızlı ve keskin çerçeve hızlarına ulaşabiliyor. Sınıfının en yeni donanımı, uçaklarda izin verilen en yüksek seviye olan 9.99Wh bataryası ile destekleniyor. Böylece zafer coşkusu ayaklarınızı gerçekten yerden kesebilecek!

GE66 Raider

Türünün tek örneği GE66 Dragonshield Limited edition: Gerçek bir uzay gemisi!

Oyuncular için bir uzay gemisi kadar güçlü olduğunu kanıtlamak için GE66 sınırlı sayıda üretilen bir modele sahip. “GE66 Raider Dragonshield Limited Edition”, konsept tasarımlarını ve 3D modellemelerini Star Wars, Transformers, Iron Man gibi Hollywood filmlerinde gördüğümüz ünlü dijital tasarımcı Colie Wertz ile birlikte tasarlandı. “Tasarlarken ejderha amblemini makinenin kalbi olarak düşündüm. Bunu yaparken amblemi, uzay aracının kanatlarının ortasında, öne çıkacak şekilde hayal ettim” diyor Wertz. Kasanın aşındırılmış metal panelli kısmi koruması, bir uzay gemisinin kesitini andırıyor. Colie Wertz, hayal gücünü gerçeğe dönüştürüp GE66’yı zorlu ve sağlam bir yıldız gemisi olarak hayata geçirdi.

GE66 Raider

Küçük profil, üstün yetenek: GS66 Stealth, keskin ve siyah

MSI GS66 Stealth, ince ve hafif oyuncu laptopları sınıfının en yeni üyesi. GS66 tamamen siyah, mistik bir tema ve üst sınıf bir doku ile her zamankinden daha sade ve keskin bir zenginliğe sahip. En yeni teknolojilerle donatılan bu savaşçı, uçak yolculuklarında izin verilen en yüksek seviye olan 99.9Wh batarya ile geliyor. 3 fanlı soğutma tasarımı, Cooler Boost Trinity+ soğutma sistemi ve dünyanın en ince 0.1mm fan kanatları ile hava akımında %10’a varan artışla daha iyi bir termal çözüm sunuyor. Bu güçlü batarya ve soğutma kapasitesi ile GS66 “gündüz çalışan, gece oyun oynayan” gizli bir kahraman.

GE66 Stealth

Creator 17, dünyanın Mini LED ekrana sahip ilk laptop bilgisayarı olarak CES tarafından profesyonel olarak tanındı:

Creator 17, “Dijital görüntüleme veya Fotoğrafçılık” alanında CES ödülü sahibi. CES tarafından yapılan tanıma göre “Creator 17, içerik üretimi dalında mükemmellik tahtına oturuyor ve tasarımcılara eksiksiz bir mobil profesyonel stüdyonun gücünü sunuyor”.

Gelecek nesil ekran teknolojisi, CES süresince tartışılacak en önemli konulardan biri. Geleceğin trendlerini trendleri önceden tahmin eden MSI, Creator 17 ile yeni ve devrim yaratan Mini LED ekran teknolojisini dünyada ilk kez kullanan laptop bilgisayarını sunarak HDR 1000 standartlarını karşılıyor. 17” 4K ekranı, 1000 nit parlaklık ve Mini LED arkadan aydınlatma ile en parlak beyazları, en derin siyahları ve en canlı renkleri son derece yüksek bir detayla kullanıcısına armağan ediyor. Ayrıca Creator 17, %100 DCI-P3 gamı ile orijinaline en yakın ve insan gözünün en iyi algıladığı renk aralığına sahip.

Creator 17

Kutudan çıkar çıkmaz tasarıma hazır! Prestige 14, mükemmel işçiliğin bir tavrı olduğunu gösteriyor.

Prestige 14, saf beyaz ve karbon grisi modellerin ardından yeni pembe versiyonu ile Prestige serisinin ince kasa, üst sınıf yüzey dokusu, mükemmel performans ve True Pixel renk kesinliğini bir araya getirdi. Gösterişli gül pembesi kasası, rafine bir zevk ile tasarımcısının farklı kişiliğini ortaya koyuyor. Prestige 14 Pink, zengin sadeliği ile sükunetteki gücü ve kibar bir tasarım zekasını ifade ediyor.

Prestige 14

Özel: MSI’ın teknolojik kamuflaj konseptli laptoplarını şimdiden görün!

MSI, bu yıl CES süresince birçok yeni trend konsepte ve kişiliğe sahip laptopları sergiliyor. Renkli bir laptop günlük yaşamınıza hareket ve neşe katarken mobil oyun deneyiminizi de canlandıracak. Ayrıca GF65’in 3 farklı kamuflaj konseptli versiyonu ile asla eskimeyen askeri desen unsurlarını zengin metal bir doku ile sunacak olan GF65 camo versiyonu, oyuncuların beğendikleri en göz alıcı tasarımlardan biri olacak.

GF65

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız