SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MTTB Malatya İl Başkanlığında Nöbet Değişimi

MTTB Malatya İl Başkanlığında Nöbet Değişimi
A- A+ PAYLAŞ

Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Malatya İl Başkanlığı’na Turgut Özal Aksüt getirildi.

24-27 Ağustos 2023 tarihleri arasında Osmaniye’de düzenlenen MTTB 13. İstişare Kampı’nda MTTB Malatya İl Başkanı Hamza Alaman, öğrencilik hayatının bitmesi nedeniyle bayrağı yeni başkan Turgut Özal Aksüt’e devretti.

MTTB Genel Başkanı İstanbul Milletvekili Türkiye - AB Karma Parlamento Komisyonu Başkanı Dr. İsmail Emrah Karayel’in tensipleriyle, MTTB Malatya Kurucu İl Başkanı Mücahit Balin ve 61. Dönem MTTB Malatya İl Başkanı Mehmet Sağdıç’ın da katılımlarıyla Turgut Özal Aksüt, MTTB Malatya İl Başkanlığı’na getirildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • bedrettin VAİZOĞLU (8 ay önce)
    sayın recep bentli prof dr turgut özal üniversitesi rektörü: bu girişiminiz sonuç odaklı olursa katma değer sağlar tarım gunu programınızda tarım alanlarının korunması için önem arz eder kırkgöz bölgesi tohma çayına yakın olması sulama açısından korunmalı alan ilan edilmeli yapılaşmaya izin verilmemeli üretimi çeşitlendirmeliyiz dış ticaretde rotterdamda&hamburgda &sheernesde olmak gerekır adıyamanın üzümü &arapgırın üzümu&doğanşehirin elması pekmezı tanıtım &satış pazarlama falıyetleriyle sonuçlanır saygılarımızla
    %0
    %100
    Yanıtla