SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MTÜ'den 15 Temmuz Sergisi

0
Güncellendi - 2020-07-12 01:03:59
MTÜ'den 15 Temmuz Sergisi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank’ın konuşmacı olarak katılacağı “Unutmadık Unutmayacağız” konulu e-konferans ile 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi düzenleniyor.

-Bakan Yardımcısı Varank konuşmacı olarak katılıyor

Malatya Turgut Özal Üniversitesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri nedeniyle 13 Temmuz Pazartesi günü saat 14.00’de Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Sayın Fatma Varank’ın konuşmacı olarak katılacağı “Unutmadık Unutmayacağız” konulu e-konferans gerçekleştirilecek. Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nin uzaktan eğitim sistemi üzerinden yapılacak olan e-konferans tüm sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacak.

-MTÜ’den 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi

Malatya Turgut Özal Üniversitesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesi ve sonrasında Malatya’da yaşanılanları ve Malatyalıların direnişini yansıtan 15 fotoğraftan oluşan Fotoğraf Sergisi de açılıyor.

Malatya Valiliği ile işbirliği içinde gerçekleştirilecek olan “15 Temmuz Fotoğraf Sergisi” 14 Temmuz Salı günü saat 11.00’de Valilik önü 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda açılacak ve 2 gün süreyle ziyarete açık kalacak. Fotoğraf sergisi aynı zamanda Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nin sosyal medya ve kurumsal web sayfasında da yayınlanacak.

-Rektör Karabulut “15 Temmuz ruhuna sahip çıkacağız”

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, üniversite olarak 15 Temmuz ruhuna her zaman ve her zeminde sahip çıkacaklarını ifade ederek, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde milletimizin demokrasisine sahip çıkması sonucunda şanlı tarihimize yazılan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü; emperyalizme karşı kazanılan destansı bir zaferdir. Milletimiz kendisine yapılan ihanet ve hainlikler ile kendisine yöneltilen silahları hiçbir zaman unutmamıştır, unutmayacaktır. Bizler de hiçbir zaman unutturmayacağız.” ifadelerini kaydetti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız