SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MTÜ'ye 14 Öğretim Elemanı Alınacak

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nin, çoğunluğu tıp fakültesinde görevlendirilmek üzere 14 öğretim elemanı alacağı açıklandı.

Resmi Gazete’nin 3 Ekim 2020 tarihli nüshasında yayımlanan öğretime elemanı alım ilanına göre, MTÜ Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü için 4, Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü için 3, Temel Tıp Bilimleri Bölümü için 2, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi için 1, Battalgazi Meslek Yüksek Okulu için 1, doktor öğretim üyesi, doçent ve profesör düzeyinde 11 öğretim üyesi alınacak.

Aynı Resmi Gazete’deki ikinci bir ilanda ise Tıp Fakültesi için 2 öğretim görevlisi, Sağlık Bilimleri Fakültesi için 1 Araştırma Görevlisi alınacağı belirtildi.

Öğretim elemanı alım ilanına göre, adayların başvurularını 3 Ekim 2020 – 17 Ekim 2020 tarihleri arasında yapabileceği kaydedildi.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi’ne alınacak öğretim elemanlarının alınacağı fakülte ve meslek yüksekokulları, alınacak öğretim elemanı adedi ve unvanları ve özel şartlar şöyle:

Anatomi  - 1 - Doçent - Doçentliğini tıp anatomi alanında almış olmak. Pineal bez ile ilgili çalışmalar yapmış olmak.

Tıbbi Biyokimya – 1 - Dr. Öğr. Üyesi - Viral proteinlerin salımı ile ilgili çalışmalar yapmış olmak.

Kardiyoloji -1-Profesör- Koroner arter hastalığı ve endotel fonksiyonları üzerine çalışmalar yapmış olmak.

Deri ve Zührevi Hastalıklar - 1- Dr. Öğr. Üyesi - Behçet hastalığı lezyonları ve vitiligo ile ilişkisi üzerine çalışmalar yapmış olmak.

Çocuk Hastalığı ve Hastalıkları – 1- Dr. Öğr. Üyesi - Prematür adrenarş ve kardiyovasküler risk üzerine araştırmalar yapmış olmak.

Çocuk ve Ergen Ruh Hastalıkları - 1- Dr. Öğr. Üyesi - Bilişsel Davranışçı Terapi alanında uzman olmak ve konuşma bozukluğu alanında çalışmalar yapmış olmak.

Beyin ve Sinir Cerrahisi -  1- Dr. Öğr. Üyesi - Beyin hasarı konusunda çalışmalar yapmış olmak.

KBB Hastalıkları - 1- Dr. Öğr. Üyesi - Andenoid hipertrofi üzerine çalışmalar yapmış olmak.

Tıbbi Patoloji - 1- Dr. Öğr. Üyesi - Skleroterapinin erken histopatolojik etkileri konusunda çalışmalar yapmış olmak.

Müzik ve Sahne Sanatları - 1- Dr. Öğr. Üyesi - Tiyatro yönetmenliği ve tiyatro pedagojisi konularında çalışmalar yapmış olmak.

Temel Tıp Bilimleri – 1- Araştırma Görevlisi - Tıp Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji alanında yüksek lisans veya doktora / tıpta uzmanlık yapıyor olmak.

Temel Tıp Bilimleri – 1- Araştırma Görevlisi - Tıp Fakültesi Fizyoloji alanında yüksek lisans yapıyor olmak.

Battalgazi MYO Yerel Yönetimler - 1- Dr. Öğr. Üyesi - Göçmenlerin sosyo-demografik özellikleri konusunda çalışmalar yapmış olmak.

Sağlık Hizmetleri MYO  -1- Öğretim Görevlisi - Psikoloji Lisans mezunu olup en az tezli yüksek lisans yapmış olmak. Yükseköğretim Kurumlarında en az 1 (bir) yıl ders verme deneyimine sahip olmak.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (4 yıl önce)
    Adrese teslim atamalar olduğu sürece, liyakata önem verilmediği sürece başarı hayal.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Alımı geçtin ikinci üniversite neyin nesi... İnönü Üniversitesi mezunları nın tamamı iş buldu İnönü Üniversitesi iş gücü talebine yetişemez oldu ondan ikinci üniversiteyi açtılar.. Yazık şu memleketin kaynağına parasına gerçekten yazık. Yani birilerinin yakınları rektör birilerinin yakınları Öğretim görevlisi olacak diye onca kadro onca para heba ediliyor. Üniversiteleri liseleştirmenin hiç bir mantığı yok. Zor değil ya ABD Almanya Japonya ne yapıyorsa bizde aynısını yapalım. Her alanda Adalet, liyakat olsun. Yok birilerinin kardeşi yok bilmem sözde bir takım cemaat adamları devlet vazgeçsin artık bunlardan. Tarafsız adil liyakat sağlayacak bir atama sınav sistemi, adama göre iş değil işe göre yeterlikli eleman alma politikası bak o zaman ülke nasıl gelişiyor...
    0
    0
    Yanıtla
  • Tesekurler yorumunuz yuzde yuz hak veriyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • latif (4 yıl önce)
    şu alım koşulları çok komik adrese teslim kadro sonrada neden bilim üretilmiyor. akademik yapı komple değişime alınmalı. meslek lisesi tadında üniversite mantığı olmamalı üniversite eğimi yüksek kalitede daha kaliteli üniversite ve öğretim elemanı eliyle yapılanmalı her ili üniversite sevdasından vazgeçilmeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • neye göre kime göre kıyasladın anlaşılır gibi değil neden her ilde üniversite olmasın. üniversite sadece iş bulmak için okunmaz bilgisini görgüsünü artırmak isteyenlerde okur. yanlış işlerle uğraşmayalım
    0
    0
    Yanıtla