SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mücelli Caddesi'nde Silahlı Saldırı

0
Güncellendi - 2018-09-04 03:37:01
Mücelli Caddesi'nde Silahlı Saldırı
A- A+ PAYLAŞ

Mücelli Caddesi'nde gündüz saatlerinde bir otodaki şahıslar tarafından, park halindeki 2 otomobile ateş açıldı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, otolarda hasar meydana geldi. Bu arada, Mimar Sinan Caddesi'nde de bir kişi silahla yaralandı.

Olay, Pazar günü saat 16.30 sıralarında Mücelli Caddesi Yusuf Ziya Paşa Camisi civarında meydana geldi. Bir otomobilden, park halindeki 2 otomobile tabanca ve pompalı tüfekle ateş açan şahıslar, aynı otomobille kaçtılar. Olay sırasında yalnızca otomobiller isabet alırken, saldırıyı A.Ç. ve M.A. adlı şahısların yaptığı öne sürüldü. Polis, olay yerinden kaçan şüphelileri yakalamaya çalışıyor.

Mücelli Caddesi'ndeki olaydan 15 dakika sonra da, Mimar Sinan Caddesi'nde silahla yaralanan bir şahıs Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Bu olayla ilgili soruşturmaya da başlandı.

Bu arada, Cumartesi gecesi Koyunoğlu Mahallesi'nde meydana gelen olayda 2 kişi, Fırat Mahallesi'ndeki olayda ise 1 kişi bıçakla yaralanarak hastaneye kaldırıldılar.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Adem (5 yıl önce)
    Nezamanki Malatya’da uyuşturucu biter ozaman bu olaylar biter uyuşturucu kullanıp su tabancası gibi görüyor silahı bilincini yitirmiş gençlik nereye gidiyor öncelikle çocuk parklarında gece yarısı her halt yiyorlar mahalle arasındaki çocuk parkları geceleri denetlenmeli ve mobese kamera takılmalı bu iş bu şekil bir nebze olsa hafiflet bu olaylar bu işlerin bu olayların başı uyuşturucu öncelikle uyuşturucunun önüne geçilmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Yeter artık bıktı vatandaş kardeşim ne yapacaksanız yapın artık gerekirse tek tek evleri arayın işyerlerini arayın bu ne böyle devleti polisi yok sayıyorlar artık dalga geçer gibi her yerde olay
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya44 (5 yıl önce)
    Malatya'da son zamanlarda artan şiddet ve silahlı olaylar herkesi düşündürüyor. Büyük bir huzur operasyonu yapılmalı ve araclar tek tek içleri kontrol edilmeli. Bence emniyet bu olaylara sessiz kalmamalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Memo (5 yıl önce)
    Türkiye teksas oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ali (5 yıl önce)
    Nefret eder hale geldik bu şehirden bu ne ya en yaşanmaz şehirler arası birinci sırayı almış, yazıklar olsun nerede asayiş
    0
    0
    Yanıtla
  • Mücelli (5 yıl önce)
    Yaz gazeteci; Mücelli'de, haberde geçen caminin önünde başlayan ve yaklaşık 40 el silah sesinin geldiği karşılıklı çatışmadır. Bu bölgede, otoparkçıları, 2.el eşyacıları, Emlakçıları mercek altına alınması gerekir. cami avlusunda yatsıdan sabah namazına kadar kavga-gürültü, neler neler.... Y Nedir bu Caminin avlusu? Sabaha kadar kavga-gürültü, polisi arıyorsun, 1 tanesi gelip ilgilenmiyor, Sonrada olaylar çıkıyor, bir şey yokmuş gibi birbirlerine sarılıp "Abem, Gardaşım" geyiği... Adalet mi? Herkes kendi adaletini kendisi veriyor, Adaleti uygulayanlar çıkmayınca! Bu ve buna bezer olaylar devam edecektir emin olun! Ortada suç var, ama başka bir şey yok!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Mücelli rumuzlu kardeşim Allah senden razı olsun...Aynen dediğin gibi, eksiği var fazlası yok anlattıklarınızın..Bu nasıl bir mahalle, bu nasıl asayiş?! Cami avlusunda olan bitenleri ayrıntısıyla anlatmaya aile terbiyem müsade etmiyor...Cami kapılarının gece kapatılmasını engelleyen, imamı tehdit eden de bunlar zaten, meraklısı imamla görüşebilir..Memleketimizden iğrenir hale geldik..o Zaman bu kadar polisi askeri niye besliyor bu devlet..Sayın valimizin ve sayın Emniyet müdürümüzün kulağına gitmiyor mu bu kadar olay acaba? İnanın her gün tedirginiz, çoluk çocuğumuz var...
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Cezalar.artmadigi.surece.malatyam.teksas. Olur.ornek.olsun.diye.5.yil.olay.icin.5.yilda. Silah.kullandigi.icin.verin.cezayi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Niyeyse şaşıramıyoruz artık malatyalı bunu haketmiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Huzurlu şehir malatya!!! Ne ettiniz be şu şehri
    0
    0
    Yanıtla
  • Baba44 (5 yıl önce)
    Hey yawrum heyy huzurun baskentii Malatyaa
    0
    0
    Yanıtla