SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Mutlu Bir Malatya Tablosunu Birlikte Yapacağız"

0
Güncellendi - 2018-11-26 01:02:03
A- A+ PAYLAŞ

GÜRKAN'DAN İLK MESAJ.. AKP'nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, adaylığının açıklanmasının ardından yayınladığı mesajda, "Her rengin içinde olduğu ‘Mutlu Bir Malatya Tablosu’nu el ele vererek birlikte yapacağız." dedi.

Gürkan'ın mesajı şöyle:

"Öncelikle; milletimize hizmet etme noktasında, büyük bir sorumluluk gerektiren bu önemli görevi şahsımıza tevdi eden Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı arz ediyorum.

Yine Battalgazi Belediye Başkanlığımız sırasında milletimize yönelik hizmetlerimizde ve bugüne gelinen süreç içerisinde bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan Genel Merkezimiz başta olmak üzere Sayın Milletvekillerimize, İl Başkanımıza, ilçe başkanlarımıza, Parti yönetimimize, İl ve İlçe Kadın Kolları Teşkilatımıza, Gençlik Kolları Teşkilatımıza ve tüm teşkilat üyelerimize teşekkürlerimi ayrıca sunuyorum.

İnsana dokunan, insana değer katan, vasat bir belediyeciliğin üstüne çıkarak gönül belediyeciliğini en güzel örnekleri ile uygulayan, Belediyecilik hizmetleri noktasında Türkiye’ye sınıf atlatan AK Parti’nin bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum.

Hizmetleri vatandaşlarımızın ayağına götürürken, bizlere her anlamda feyz kaynağı olan, hangi dilden, hangi dinden, hangi ırktan ya da mezhepten olursa olsun gönüllere giren bir hizmet anlayışını bizlere nakşeden, Bizleri bu konuda her zaman teşvik eden Sayın Cumhurbaşkanımıza ve milletimize bu yolculukta mahcup olmamak adına gecemizi gündüzümüze katarak kesintisiz hizmet anlayışımızı sürdüreceğiz.

Sayın Cumhurbaşkanımızın bizlere işaret ettiği Gönül Belediyeciliği Seferberliğini Malatya’da daha üst noktalara taşımak adına, Teşkilat mensuplarımız ile birlikte el ele vererek Mart 2019’da yapılacak seçimlerde, milletimizin teveccühüne nail olmak için canla başla çalışacağız.

Malatya’mızın güzel insanlarına buradan seslenmek istiyorum;

Bugüne kadar olduğu gibi, Bundan sonra da; aynı aşkla, adaletle, güzel gününüzde de kötü gününüzde de her zaman yanınızda olacak ve sizlere hizmetkârlık yapmanın mutluluğunu yaşayacağız.

AK Parti Belediyeciliğinin Vizyonu doğrultusunda; Her zaman hesap verebilir, Şeffaf, Milletimizin tamamını kapsayan hizmet ağı ile Malatya’yı kuşatan GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ anlayışıyla milletimize olan hizmet sevdamızı sürdürmeye devam edeceğiz.

Merhum şairimiz Yahya Kemal’in; "Bir iklimin manzarası, mimarisi, halkı arasında ahenk varsa, orada gözlere bir vatan tablosu gözükür" şiirindeki dizeleri gibi şehir ahengini her anlamda oluşturmanın gayreti içerisinde olacağız. Her rengin içinde olduğu ‘Mutlu Bir Malatya Tablosu’nu el ele vererek birlikte yapacağız.

Göreve başladığımız ilk günden bu zamana kadar bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan, her zaman desteklerini sunan Malatyalı hemşehrilerime saygı ve selamlarımı sunuyorum."

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

54 yorum yapılmış

  • GÖREN GÖZ (5 yıl önce)
    SAYIN MALATYA HABER YÖNETİCİLERİ UYARI-HATIRLATMA: 1-BU YAZININ YORUMLAR KISMINDA ( MOTOMBO ) RUMUZLU KİŞİNİN YORUMUNA 3 DEFA YER VERMİŞİNİZ. 2-(MOTOMBO) RUMUZLU KİŞİ BANA ''''GÖRMEYEN KÖR ''' ŞEKLİNDE HAKARET EDİYOR.SİZ BUNU YORUM DİYE VERİYORSUNUZ. 3-(MOTOMBO) RUMUZLU KİŞİ ,İSTEDİĞİ HABERE ,İSTEDİĞİ YORUMU YAPABİLİR.BUNU SİZİN DENETLEMENİZ GEREKİYOR. BENİM YAZILARIMA YORUM YAPMASI GEREKMİYOR.SİZLERİNDE BUNLARI ENGELLEMENİZ GEREKİYOR...............
    0
    0
    Yanıtla
  • Selim (5 yıl önce)
    şu yorumlara bakıyorumda sanki Selahattin Gürkan dışardan aday yapılmış. Oda şu zamana kadar yapılmış şeylerden sorumlu. KURTARICI BEKLEMEYİN. KURTARICILARDAN KURTULDUĞUMUZDA DÜZLÜĞE ÇIKARIZ .5 yıl sonra şimdiki başkanlar için ne söylüyorsanız AYNISINI SÖYLEYECEKSİNİZ. Tıpkı cemal Akın, Ahmet çakır a söyledikleriniz gibi. Sonuç yine HÜSRAN.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSA (5 yıl önce)
    SELAHATTİN GÜRKANIN AKRABALARINA HAYIRLI OLSUN BEN AKRABASI DEĞİLİM GÜRKAN İYİ AMAM SADECE AKRABALARINA ÇALIŞİYOR. BENİM BİR BEKLENTİM YOK YİNEDE BAŞKAN OLUR
    0
    0
    Yanıtla
  • mrt (5 yıl önce)
    Gürkan'ıda aday etseler bu seçimde işi zor Akp'nin millet nefret etti artık Akpartiye oy yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Motombo (5 yıl önce)
    Gören göz değil GÖRMEYEN KÖR SELAHATTİN BAŞKAN'ı sevmeyebilirsin ama AMA HİZMETLERİ GÖRMELİSİN UNUTMAAAAAAAA ALLAH ÇARPAR
    0
    0
    Yanıtla
  • GÖREN GÖZ (5 yıl önce)
    MUTLU DEĞİLİM. NEYAPALIM MECBURİYETTEN 5 YIL KATLANACAĞIZ. İNŞALLAH 5 YIL SÜRMEZ.
    0
    0
    Yanıtla
  • muzaffer (5 yıl önce)
    başkanıma hayırlı olsun. mevcutlar içinde en isabetlisi oldu. ancak başkanımı ateşten bir gömlek bekliyor. borç batağına saplanmış bir belediye, batmak üzere olan esenlik, motaş. israf ve şatafat içinde yüzen belediyeki amirler. eminim ki başkanım önce bu borç ve israfları kapatacak. israfçıları ve şakşakçıları postalayacak sonra da başta hafif raylı sistem, trafik, yeni alt merkezler, yeşil kuşak projesi, köprülü kavşaklar, battalgazi devlet hastanesi, kapalı oto parklar gibi projeleri başlatacak. tekrardan hayırlı olsun. malatya için en iyisi oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • ESNAF (5 yıl önce)
    Bakalım vekiller Belediyeye nasıl girecekler başkanım papuc bırakmaz kimseye
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan Öztan (5 yıl önce)
    Sayın Gürkan öncelikle size başarılar dilerim.Mutlu br Malatya'yı yaşatmak elbette hepimizin en büyük arzusu.Bu konuda Ankara'nın bakışı önemli dikkat edilirse her hangi bir proje ya da yatırımda Malatyamıza öncelik tanınmıyor.Ya hiç akla gelmiyor ya da en sonlara bırakılıyor.Bunda seçtiğimiz iktidara mensup siyasetçilerin bereriksizliği söz konusu.Sayın Veli Ağbaba olmasa Mecliste Malatyamızın sorunlarını dile getiren olmayacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Absürttür (5 yıl önce)
    Battalgazi sınırları içerisinde çok başarılı oldu ama başka yerde ne yapmış? Hiçbirşey!
    0
    0
    Yanıtla
  • Motombo (5 yıl önce)
    Selahattin Hoca Doğru karar sn.CUMHURBAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR ederiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mühendis (5 yıl önce)
    İnşallah seladdin başkanın ilk işi esenliğe ve o daire başkanı denen zatların altına verilen skoda süperblere el atmak olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (5 yıl önce)
    Benim sizden tek isteğim şu olacak bu israfa dur demeniz çiftlik ettiler belediyeyi İnan’ın içler acısı balık baştan koktuğu içindirki kimsenin kimseye sözü geçmiyor herkes rant peşinde götürme derdinde inşallah bizi yanıltmazsınız Allah Ömer adaletiyle yönetmenizi nasip etsin ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet hoca (5 yıl önce)
    Gerçekten bu sefer halkın dediği oldu selahattin GÜRKAN harici bu ekipte kimseye oy vermezdim nitekim çoğu kişide böyle düşünüyor en basitinden bir büyükşehir ve yeşilyurt belediyesine gidin bir de battalgazi belediyesine farkı görürsünüz Rabbim hayırlı etsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Sami (5 yıl önce)
    Bazılarının kafası çok bozuk. Surat ifadelerine bakan taziye çadırında sanar
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya Modeli (5 yıl önce)
    Başkanlıkta GÜRKAN belediye meclis te MHP veya CHP ye oy verilerek siyasette Malatya modeli doğmuş olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • İsmail (5 yıl önce)
    Çok doğru isabet eğer selahattin gürkan olmasaydı oy vermiyecektim reis isabetli bir karar verliştir hayırlı olsun malatyamıza
    0
    0
    Yanıtla
  • REİS (5 yıl önce)
    Başkanım Allah hayırlı etsin inanın 100/70 ile kazanacaksınız ama seni istemiyenler koluna girmiş aman çok dikkat et seni harcamiyalar kendini kullandırma seni reis uygun gördü halkta seçecek inşallah Malatya için ilk defa sisasilerdir doğru bir karar verldi
    0
    0
    Yanıtla
  • saygın (5 yıl önce)
    En doğru aday, oyumuz; Başkanlık Selahattin Gürkan, Meclis CHP
    0
    0
    Yanıtla
  • Beyzo ALAKAŞ (5 yıl önce)
    Hayırlı olsun inşallah ALLAH adam gibi adam pütürge başkan
    0
    0
    Yanıtla
  • SEVİM (5 yıl önce)
    İNŞALLAH EFE İŞMERKEZİNE YAPILAN O DEV YAPIYI YIKAR
    0
    0
    Yanıtla
  • hüseyin (5 yıl önce)
    Selahaddin başkan kiltepeye taştepeye melekbabaya ne yaptıysa şimdi vay vay halimize İmar adına birşey yok sadece vitrine oynadı başarılı da oldu bu millet buna müstahak. Ben Hacı uğur u da hiç değilim üçüncü bir kişi olabilirdi. Birikimli bir mimar veye mühendis şehrin ufkunu açacak ama maalesef. Sadece bir ekip bir ekibi yendi bunu böyle okumak gerek paradigma değişti
    0
    0
    Yanıtla
  • selim (5 yıl önce)
    Ben hep AKP oy verdim ama şimdi sellatin gürkana oy vereceğim İNŞALLAH. Eğer sellatin Gürkan olmasaydı oy vermezdim. Malatyamiza hayırlı olur İNŞALLAH. Başkanim Battalgazi'ye yaptığınız hizmetleri ayni şekilde bütün malatya'ya yaymanız istiyorum. Saygılarımla
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakkaniyetli (5 yıl önce)
    Bir beş yllda Selahattin gürkanla kandırılacağız .Beş yıl sonra yine bir selahattin gürkan bulurlar. vilayet parkındaki iki ağacı süslemekten başka bir projesi varmı söyleyin
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazi yeni hizmet binası Dsi yeni hizmet binası Asfalt plenti Çınar Park İspendere içme suları vs Engelsiz yaşam merkezi Tahtalı Hamamı kent müzesi Alacakapı Merkez cami inşaatı Askerlik şubesi kent müzesi restorasyonu Trafik park Hayır çarşısı Sen şimdi kalkar bunlarada bir mani bulursun bence sen Başkan ol daha iyisini yap ????
    0
    0
    Yanıtla
  • Adın hakkaniyetli ismini değiş biz SELAHATTİN GÜRKAN dan bahsediyoruz kormusün BATTALGAZİ ye yapılanları
    0
    0
    Yanıtla
  • Adıyamanlı (5 yıl önce)
    Şükrü bey doğru söylüyor suratları çok asık çünkü oyun bozuldu rant gitti ama allah soracak
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    16 yıl boyunca belediye,genel seçimler ve referandumlarda AKP'ye oy vermedim, vermem de. Bu seçimlerde Büyuk Şehirde senden dolayı AKP' ye değil, sana oy vereceğim. Allah yardımcın olsun okul arkadaşım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şükrü (5 yıl önce)
    Fotoğrafa bakarsanız sevinenler ve uzulenler burdan ben görebiliyorum eminim sizlerde göruyorsunuzdur malatyaya hayırlı ugurlu olsun .
    0
    0
    Yanıtla
  • Yusuf (5 yıl önce)
    Hayırlı olsun başkanım. Belediyeye adım atar atmaz personel konusuna bir el atın başkanım. Personeller arasında yapılan İş, maaş, mesai gibi adaletsizlikleri görmeniz dileğiyle başkanım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazi belediyesinde taşeronda geçenlere 1603 tl asgari ücret veriliyor sizide asgari ücrete çeker
    0
    0
    Yanıtla
  • Sıkıntı yok, en azından eşit olacaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Yurdanur (5 yıl önce)
    Hayırlı olsun başkanım. Umarım belediye içindeki haksızlıkları, personel arasındaki iş ve maaş adaletsizliğini görür bir an evvel müdahale edersiniz.söylenecek çok şey varda, geldiğinizde herşeyi daha iyi anlayacaksınız.yolunuz açık olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferit (5 yıl önce)
    Akp en doğru adayı çıkardı egerki başka aday çıkarsa idi kazanması zordu
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya (5 yıl önce)
    Sayın başkan hayırlı olsun. Malatyamıza en iyi aday siz oldunuz. Sizden ilk isteğimiz belediyenin içindeki sünepelwri temizlemeniz. sonra eski hastanenin yapılması.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (5 yıl önce)
    mhp'ye tepki oyu verenlere dua edin bence. yoksa yine bazılarının direttiği kukla bir aday seçilecekti. reis 24 haziran sonuçlarından sonra malatya'ya özel ekip gönderip oy kaybının nedenlerini ve bazı gerçekleri öğrendi. ve halkın sesi selahattin başkan'a görevi verdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Resul (5 yıl önce)
    Yüzlerdeki ifadeler her şeyi anlatıyor. Teşekkürler Reis. Allah yardımcınız olsun Selahattin Başkan ve İhsan KOCA BAŞKAN.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kubilay (5 yıl önce)
    Ey Büyükşehir bu saatten sonra Selahattin Gürkan yasaları geliyor.İrkil ve kendine gel; istersen gelme gecesi gündüzü olmayan çalışkan ,adil yapılan işleri her zaman takip eden, devlet malını koruyup kollayan,kim olursan ol işini yapmayana tavizi olmayan ,sözünü kimseden esirgemeyen adam gibi adam geliyor...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ateş bey (5 yıl önce)
    Evet, artık önceden AKP ye oy vermeyenler şimdi verebilir. Ama önceden oy verenlerin büyük kısmı vermeyerek bu seçime damga vuracak.
    0
    0
    Yanıtla
  • necmettin NALCI (5 yıl önce)
    Malatyanın öz evladı adam gibi adam Selahattin Başkanın Adaylığı Malatyamiza hayırlı olsun.Cumhur Başkanımıza şükranlarımı sunuyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Yılmaz (5 yıl önce)
    Malatyalılar öyle pişman olacakki gün ola harman ola
    0
    0
    Yanıtla
  • Neyine pişman olacak Malatya için milattır artık Malatya lı memlekettine sahip çıkacak sahipsiz bir Malatya yok GÜRKAN GELİYOR TİTREYİN BÜYÜKŞEHİR DE İŞE GİTMEDEN MAAŞ ALANLAR BELEDİYE NİN KİRALIK ARAÇLARINI HOR KULLANANLAR ESENLİK VS E İÇİN KURTULUŞ GELİYOR
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (5 yıl önce)
    BASKANİM RAYLİ SİSTEM VE TELEFERİK BEKLİYORUZ SİZDEN... İLK İŞ OLARAK TRAMBUS KATANER HATTİİ YOLUN ORTASİNA TAŞINIRSA TRAMVAYA COK RAHAT GECERİZ
    0
    0
    Yanıtla
  • Can (5 yıl önce)
    Yıllar sonra eğitimin içinden gelen Fakat uzun dönem Beledşyvelik anlamında tecrübe kazanan Selahattin Başkan AKP nin ilk defa Bu kadar iyi bir tercih yaptığına şaşırdım AKP nin içinden gelen ancak som dönemlerde oy vermeyen birisi olarak OYUM SELAHATTİN Başkana
    0
    0
    Yanıtla
  • Pala (5 yıl önce)
    Çok doğru bir karar tebrik ederim başkana hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Hayırlı olsun.. Ben önce beld. Başkanlarına nazaran daha iyi olacağını düşünenlerdenim
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (5 yıl önce)
    umarım artık kaldırım, yol, asfalt yapılırken fotoğraf çekilen başkan profilinden kurtuluruz. malatya daha büyük icraatlar bekliyor. yolun açık olsun selahattin başkan, dürüstlüğüne güveniyoruz. başta esenlik olmak üzere zarar eden birçok kuruluşu ayağa kaldıracağını bekliyoruz. son olarak malatya belediyesini kullanarak belediyeyi babasının çiftliğine dönderen bazı grup ve klikleri saf dışı edeceğini umuyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bora (5 yıl önce)
    Malatya Büyükşehir Belediyesinin, eski başkan ve etrafi tarafından sömürülüp; borç batağına sürüklenmesi bu memelekete ve devlete olan sevgilerinin en büyük göstergesidir (!) Selahattin GÜRKAN bey , belediyeyi bu hale getiren sizlerin, yaptıklarınızı ve yıktıklarınızı temizlemek için HALK tarafından seçildi... Bir Mhp li olarak mecliste mhp ye , başkanlıkta oyum sana Yolu ve Bahtı açık olsun. Malatya senin yanında güzel insan.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (5 yıl önce)Bora isimli kullanıcı yorumuna
    Battalgazi belediye baskan adayi kim oldu simdi peki
    0
    0
    Yanıtla
  • CUmhuriyet İTtifakı (5 yıl önce)
    Başkanlıkta GÜRKAN Meclis üyeliğinde MHP veya CHP Malatya daki bu ittifakın aşı cumhuriyet ittifakı
    0
    0
    Yanıtla
  • Nusret ÇİÇEK (5 yıl önce)
    ALLAH YARDIMCIN OLSUN MALATYA mıza Hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim TOMUL (5 yıl önce)
    Malatya’mıza Hayırlı Olsun.Rabim yar ve yardımcısı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • vaylog44 (5 yıl önce)
    Malatya nın beklediği aday açıklandı yolun açık olsun değerli başkanım ayrım gayrım yapmayan tek insan sayın başkana malatya da yaşayan her kesimden oy alacak insan
    0
    0
    Yanıtla
  • YAPMA BE GARDAŞIM KABİNE BAŞKANI OLUR SADECE ESKİMALATYA VE ORDUZUYA ÇALIŞIR BAŞKASINA YAŞAMA ŞANSI BİLE VERMEZ KABİNESİNE HAYIRLI OLSUN BEN ŞAHSIM ADINA ŞU ANA KADAR AKP YE DAİM OY VERDİM ŞİMDİ AMA O KABINEYE OY YOK
    0
    0
    Yanıtla