SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Mutlu Sona Ulaşacağız"

0
Güncellendi - 2018-12-04 02:12:58
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup ekiplerinden Malatya Yeşilyurt Belediyespor'un teknik direktörü Hayati Palancı, sezon sonuna kadar şampiyonluk mücadelesini sürdüreceklerini ifade ederek, "İnanıyorum ki mutlu sona ulaşacağız" dedi.

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 2.Grup'ta 11'inci hafta geride kaldı. Lider Şarkışla Belediyespor'un puan kaybettiği haftada, Elbistan Belediyespor karşısında önemli bir galibiyet alan Yeşilyurt Belediyespor, puanını 25'e yükseltti ve zirveyle arasındaki puan farkını 6'ya düşürdü.

Grubun lideri Şarkışla Belediyespor, 11'inci haftada deplasmanda Ankas İstiklalspor ile 1-1 berabere kaldı. Sivas temsilcisi puanını 31'e yükseltirken, ilk puan kaybını yaşadı. Ligin 11'inci haftasında sahasında Elbistan Belediyespor'u konuk eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor ise rakibini 2-0'lık skorla mağlup ederek, puanını 25'e çıkarttı ve liderle arasındaki puan farkını 6'ya düşürdü.

Grup'ta 11 hafta sonunda 8 galibiyet, 1 beraberlik, 2'de mağlubiyet alan Yeşilyurt Belediyespor, Elbistan Belediyespor karşısında alınan galibiyetle birlikte Şarkışla Belediyespor'un puan kaybına uğramasının ardından zirveye bir adım daha yaklaştı.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor'un teknik direktörü Hayati Palancı, ligin 10'uncu haftasında deplasmanda Şarkışla Belediyespor'a 3-2 mağlup olduklarını anımsatarak, "Bir önceki hafta Şarkışla Belediyespor deplasmanında alınan 3-2'lik bir mağlubiyet vardı. Direkt rakibimizden aldığımız bir mağlubiyetti ama ben bu hafta onların Ankas deplasmanında takılacaklarını tahmin ediyordum. Takıldılar da, maç 1-1 bitti. 3 puanın çok ama çok önemli olduğu bir maçı kazandığımız için mutluyuz. Yolumuza devam edeceğiz. Sonuna kadar burada şampiyonluğu kovalayacağız. İnanıyorum ki mutlu sona da biz ulaşacağız" diye konuştu.

Palancı, grubun son durumuyla ilgili ise "Eğer puan farkını biraz daha indirir, ikinci yarıya 3-4 puanlık fark ile girersek bu grubun en büyük favorisi biz oluruz" değerlendirmesinde bulundu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Mehmetbb (5 yıl önce)
    Hayati Palancı'nın futbol anlayışı "Deplasmanda 1 puan iyidir.". Her deplasmanda sorun yaşar. 2006-7 sezonunda Malatyaspor'u çalıştırırken Ordu, Uşak, Eskişehir, İBB vs...nerdeyse tüm deplasmanlara 1 puan almak için gidip hepsinde yenilip dönmüştü. O zaman şampiyon olamayan Malatyaspor bir daha toparlanamadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • SELÇUK (5 yıl önce)
    İnanıyoruz, güveniyoruz Hayati hocam.Ancak ilçenin bu takıma biraz aha motife olması gerekiyor. 3.lige koşan takımın koca ilçesinin takımı 30-40 kişiye oynuyor.Buradan Başkanımıza sesleniyorum gerek Yeşilyurt'ta ve gerekse Malatya'da yaşayan Yeşilyurtlu hemşehrilerimizin motive edilmesi halinde 1000'lerce kişiye oynar bu takım.O zaman da rakip takımların deplasman kabusu oluruz.
    0
    0
    Yanıtla