SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB Emre Gemici İle Anlaştı

0
Güncellendi - 2020-08-10 20:52:35
MYB Emre Gemici İle Anlaştı
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig ekibi Malatya Yeşilyurt Belediyespor, dış transfer çalışmaları kapsamında forvet oyuncusu Emre Gemici ile anlaştı.

Yeni sezona iddialı girmek isteyen ve parolasını ‘şampiyonluk’ olarak belirleyen Malatya Yeşilyurt Belediyespor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Transferde hızlıca yol alan iç ve dış transferde listelerinde bulunan isimlerle anlaşmalarını yapan turuncu yeşilliler, son olarak Nevşehir Belediyespor’da forma giyen ileri uç oyuncusu Emre Gemici’yi kadrosuna kattı.

26 yaşındaki Gemici daha önce Çorum, Niğde Anadolu, Pazarspor, Orduspor, Muğlaspor ve Kayseri Şekerspor takımlarının formalarını giydi. 3.Lig’de 161 karşılaşmaya çıkan Gemici, bu karşılaşmalarda 49 gol, 3 asistlik performans sergiledi. Kayseri Şekerspor formasıyla 50 maçta 11 gol kaydeden Emre Gemici, Muğlaspor formasıyla çıktığı 47 karşılaşmada rakip ağları 18 kez havalandırdı. Pazarspor’da 14 karşılaşmada 11 gol kaydeden başarılı santrafor, geçen sezon Nevşehir Belediyespor formasıyla çıktığı 27 karşılaşmada 6 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor Kulübü, transferle ilgili “Takımımız dış transferde Nevşehir Belediyespor forması giyen başarılı forvet oyuncusu Emre Gemici ile anlaşmaya varmıştır. Camiamıza ve futbolcumuza hayırlı olsun” açıklamasında bulundu.

Ferdi DURDU,, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız