SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt Belediye Fırsatı Kaçırdı, Fark Açıldı

0
Güncellendi - 2021-03-13 01:30:53
M.Yeşilyurt Belediye Fırsatı Kaçırdı, Fark Açıldı
A- A+ PAYLAŞ

Misli.com 3.Lig 1.Grup’ta 22.haftada deplasmanda Diyarbekirspor ile karşı karşıya gelen Malatya Yeşilyurt Belediyespor, son anlara 3-1 üstün girdiği karşılaşmada rakibiyle 3-3 berabere kaldı ve şampiyonluk yarışında zirvenin 6 puan gerisinde kaldı.

Grup’ta 21.haftada sahasında Ofspor’a 3-1 mağlup olan Yeşilyurt Belediyespor, 22.haftada galibiyet parolasıyla gittiği Diyarbakır deplasmanında istediğini alamadı. Mücadelenin 85.dakikasında 3-1’lik üstünlüğü yakalayan turuncu yeşilliler, rakibinin son dakikalarda attığı 2 gole engel olamadı ve kritik deplasmanda 3-3 berabere kaldı.

Bucaspor 1928’in 3 puanla tamamladığı haftada eline geçen fırsatı değerlendiremeyen Malatya Yeşilyurt Belediyespor, haftayı 42 puanla üçüncü sırada tamamladı. Turuncu yeşilli takım, lider Bucaspor 1928 ve ikinci sıradaki Diyarbekirspor’un 6’şar puan gerisinde kaldı.

Misli.com 3.Lig 1.Grup’ta 22.haftada oynanan maçlarda alınan sonuçlar şöyle:

Manisaspor-Artvin Hopaspor: 0-4

Payasspor-Edirne Belediyesi Paş Edirnespor: 1-2

Antalya Kemerspor-Fatsa Belediyespor: 0-1

Bucaspor 1928-1877 Alemdağspor: 2-0

Ofspor-Çankaya Futbol Kulübü: 3-0

Belediye Derincespor-Kızılcabölükspor: 0-2

Diyarbekirspor-Malatya Yeşilyurt Belediyespor: 3-3

Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor-Nevşehir Belediyespor: 2-1

Grup’ta 22.hafta maçları sonunda İzmir ekibi Bucaspor 1928, 48 puan ve averajla zirvede yer aldı. 48 puanlı bir diğer ekip Diyarbekirspor ise haftayı ikinci sırada tamamladı. 42 puanlı Malatya Yeşilyurt Belediyespor üçüncü sırada yer alırken, 39’ar puanlı takımlardan Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor dördüncü, Ofspor ise beşinci sırada bulunuyor.

Misli.com 3.Lig 1.Grup’ta 23.hafta maçları 17 Mart Çarşamba günü oynanacak. Program şöyle:

14.00 Nevşehir Belediyespor-Manisaspor

14.00 Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Belediye Derincespor

14.00 Çankaya Futbol Kulübü-Diyarbekirspor

14.00 Fatsa Belediyespor-Ofspor

14.00 Edirne Belediyesi Paş Edirnespor-Antalya Kemerspor

14.00 1877 Alemdağspor-Payasspor

14.00 Artvin Hopaspor-Bucaspor1928

14.00 Kızılcabölükspor-Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Diyarbekirspor- Malatya Yeşilyurt Belediyespor maçı seremonisi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • hangimiz sevmedik (3 yıl önce)
    Takımı belli bir emek vermiş, belli bir yere getirmişsiniz elinize sağlık ama ne demek zirveye oynayan takım,kendi evindeki vasat bir takıma farklı yeniliyor,sonra deplasmana gidip,yarım saat ten fazla eksik oynayan takıma karşı 85 e kadar 3-1 öndesin son 5 dakika da durumu 3-3 yap gel,hadi ordan ya böyle takımmı olur,ne yapıyorsunuz siz yaa,ayıptır yaa......................
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (3 yıl önce)
    Malesef Bu kaleci ve defans ile bu hayalin gerceklesmesi mümkün degil diyarbakir macinin ikinci yarisini izledim inanilmaz hatalar nasil Bu sekilde Bu kadar topladigimiza sasirdim Cikmak isteyen takim Malatyaspor dan bir kaleci kiralaya bilirdi
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Seydi (3 yıl önce)
    Buca maçını alıp diyarbakır ve bucanın puan kaybetmesini bekleyecez. Diyarbakır şansa maçlar alıyor bizden bi puanıda şansa bala aldı işin iyi tarafi hersahada her rakibi yenecek güçde takım playofftanda olsa çıkarlar bu gurupta bizi yenecek takım yok
    0
    0
    Yanıtla