SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB, Ligi Deplasman Galibiyetiyle Kapattı

0
Güncellendi - 2021-05-01 18:12:09
MYB, Ligi Deplasman Galibiyetiyle Kapattı
A- A+ PAYLAŞ

Misli.com 3.Lig 1.Grup’ta Malatya Yeşilyurt Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı Kızılcabölükspor’u 1-0 yendi.

Grupta sezonun 30. ve son hafta maçları oynandı. Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 35. dakikada Halil Çelik'in attığı golle rakibini mağlup etmeyi başardı. Maçın 45+3. dakikasında rakip takım kalecisi Asil Kaan Eryılmaz kırmızı kart gördü.

STAT: Kızılcabölük Semt Sahası

HAKEMLER: Alkan Parsak, Emrah Ulucay, Abdullah Polat 4.hakem İsa Maviş Tazegül

KIZILCABÖLÜKSPOR: 1.Asil Kaan Eryılmaz, 18.Can Bayırkan, 10.Ozan Şamiloğlu (Dk.56 87 Abdullah Altıntaş) 11.Hayrettin Cengiz, 20.Yunus Emre Karakaya, 25.Oğuzhan Türkmen (Dk.61 7 Şefik Can Erel) 35.Alpay Eroğlu, 42.Berkan Avşarlı (Dk.56 99 Beytullah Daşel) 49.Kıvanç Salihoğlu (Dk.45+6 45 Asil Kaan Güler) 61.Hamit Bayraktar, 27.Emre Sağlık,

YEDEKLER: 45.Asil Kaan Güler, 7.Şefik Can Erel, 19.Ümit Hatipoğlu, 21.Murathan Sütcü, 4.Kadir Kurt, 87.Abdullah Altıntaş, 99.Beytullah Daşel

TEKNİK SORUMLU: Tansu Yaan

MALATYA YEŞİLYURT BELEDİYESPOR: 69.İsmail Cengiz, 10.Emre Gemici, 11.Akın Akman (Dk.77 39 Uğurcan İkikardeş) 14.Gökhan Payal, 16.İzlem Anıl Balakkız, 61.Mücahit Çakır, 21.Deniz Ataç, 22.Erçin Ilgaz (Dk.88 2 Erşan Yaşa) 33.İlker Günaslan, 44. Erhan Gözetlik (Dk.54 18 Ayhan Gürbüz) 70.Halil Çelik,

YEDEKLER: 96.Timur Çakıroğulları, 2.Erşan Yaşa, 39. Uğurcan İkikardeş, 41. Burak Balaban, 6.Fahri Utku Öçalmaz, 19.Muhammed Uçar, 18.Ayhan Gürbüz

TEKNİK SORUMLU: Nihat Balan

GOL: Dk.35. Halil Çelik (Malatya Yeşilyurt Belediyespor)

KIRMIZI KART: 45+3 Asil Kaan Eryılmaz (Kızılcabölükspor)

SARI KARTLAR: Dk.32 Akın Akman, Dk.62 İzlem Anıl Balakkız (Yeşilyurt Belediyespor)Dk.80 Hamit Bayraktar (Kızılcabölükspor)

Malatya Yeşilyurt Belediyespor 30 maçta 17 galibiyet, 5 beraberlik, 8 mağlubiyet aldı. Rakiplerine 50 gol atarken, kalesinde 27 gol gördü ve 56 puanla ligi 3. sırada bitirdi. MYB, 2. lig umudunu play- off maçlarına taşıdı.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Efsane malatyasporlu (3 yıl önce)
    Ellerindeki şampiyonluğu Diyarbakır'ın şampiyonluğu için hediye ettiler çünkü Diyarbakır'ın yıllardan beri 2.ligde takımı yoktu geçmiş yıllarda da Diyarbakır'ın kollandığını biliyorduk kardeş kulüp Diyarbakır'ın 2.lige çıkmasından ayrıca mutlu oldum,inşallah üst liglerde görürüz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Çalışkan (3 yıl önce)Efsane malatyasporlu isimli kullanıcı yorumuna
    Yanlış bilgiye sahipsiniz, tekrar araştırın lütfen. (Amed spor 2. Ligde, ayrıca Diyarbekirspor, Tuzlaspor'la eküri)
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal Çakır (3 yıl önce)
    Başkanından malzemecisine tüm emeği geçenlere helal olsun. Bir parantez Nihat hocaya açacağım sezon sonuna kadar çalıştırdığı bütün 3.lig takımlarıyla ligi ilk 4 içinde bitirip playofa sokmuş Yeni Malatyasporu şampiyon yapmış kimi maçlarda finalde penaltılarla elenmiş playof tecrübesi yüksek bir hoca inşallah futbolcularıyla Malatyaya bir şampiyonluk daha getirecekler inancımız sonsuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (3 yıl önce)Kemal Çakır isimli kullanıcı yorumuna
    Nihat hocayı malatyasporun başına getireceksin.
    0
    0
    Yanıtla