SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB, Manisa Deplasmanında Puan Arıyor

A- A+ PAYLAŞ

Misli.com 3. Lig 1.Grup’ta 10.haftada Perşembe günü 13.00’da Manisa 19 Mayıs Stadı’nda Manisaspor ile karşılaşacak olan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, bu karşılaşmada mutlak 3 puanı hedefliyor.

Grup’ta dokuzuncu haftada sahasında Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor’u 1-0 mağlup ederek kritik bir 3 puanı hanesine yazdıran Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 10.haftada yarın 13.00’da Manisa 19 Mayıs Stadı’nda Manisaspor ile karşı karşıya gelecek.

Manisaspor-Malatya Yeşilyurt Belediyespor karşılaşmasını İstanbul Bölgesi Klasman Hakemi Sercan Yılmaz yönetecek. Yılmaz’ın yardımcılıklarını İstanbul Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemleri Erol Ernek ile Batuhan Bıyıklı yapacak. Mücadelede, İstanbul Bölgesi Bölgesel Hakemi Melih Aldemir ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Grup’ta bir maçı eksik olan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, şuana kadar oynadığı 8 karşılaşmada 3 galibiyet, 2 beraberlik, 3’te mağlubiyet yaşadı. Turuncu yeşilliler, 8 karşılaşmada rakip ağları 10 kez havalandırırken, kalesinde ise 8 gol gördü. Malatya ekibi, 8 karşılaşmada topladığı 11 puanla dokuzuncu sırada bulunuyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • fth (3 yıl önce)
    ilk yarı 2 0 öndeyiz
    0
    0
    Yanıtla