SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Narkotik Polis Operasyonlarında 16 Tutuklama

A- A+ PAYLAŞ

MİDYE TEZGAHINDA UYUŞTURUCU SATIŞI.. Malatya Narkotik Polisinin operasyonlarında, aralarında midye tezgahında uyuşturucu- uyarıcı hap ve madde satanların da bulunduğu toplam 16 kişi tutuklandı.

MALATYA VE HATAY'DA OPERASYON..

Malatya merkezli 2 ilde, "torbacı" olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 13 şüpheli tutuklandı.

Malatya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, uyuşturucu satıcılarına yönelik Malatya ve Hatay'da belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda 13 şüpheli gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramada, 4 bin 100 yeşil reçeteye tabi ilaç,  210 gram metamfetamin, 890 gram skunk maddesi, 5 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 13 şüpheli, "uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapmak" suçundan tutuklandı.

MİDYE TEZGAHINDA HAP VE MADDE SATIYORLARDI..

Malatya'da midye tezgahında uyuşturucu sattığı tespit edilen 3 şüpheli tutuklandı.

Malatya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, "torbacı" olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışma başlattı.

Kent merkezi kanal boyunda midye tezgahında uyuşturucu satıldığını tespit eden ekipler, düzenledikleri operasyonla C.Ö, B.K, M.K'yi gözaltına aldı.

Şüphelilerin üzerinde yapılan aramada ise 353 yeşil reçeteye tabi hap ve bir miktar metamfetamin ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli, "uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapmak" suçundan tutuklandı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • MALATYALI (3 yıl önce)
    Yakınca Mahallesinde torbacı cok var Polis abiler bır el atsa oralara
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 (3 yıl önce)
    Uyuşturucu alan satan sevkiyat yapan Torbacilik yapan kaçtane adi varsa kesinlikle ve kesinlikle İDAM edilmelidir işkence yapılarak öldürülmelidir bu alçaklar toplumun köküne dinamit koydular bihaber vurdumduymaz uyuşuk saygısız düşüncesiz bir nesil geliyor bunlar yüzünden ülkenin geleceği elden gidiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Deli (3 yıl önce)
    Elinize sağlık dayı saygıyla izliyorum sizi bu alkışı hak etti ??? Rabbim yolunuzu dayım etsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Tebrikler (3 yıl önce)
    Devamını bekliyoruz kökünü kazıyın milleti zehirleyen alçakların
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYAPLATFORMU (3 yıl önce)
    Malatya temizliyormu ne ??????
    0
    0
    Yanıtla