SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Narkotik ve KOM Ekiplerinden Operasyon

0
Güncellendi - 2020-11-10 06:33:28
Narkotik ve KOM Ekiplerinden Operasyon
A- A+ PAYLAŞ

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ve Narkotik Şubelerinin ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda silah, uyuşturucu, kaçak tütünün sigara olarak satışına yönelik kullanılan malzeme ele geçirildi, toplam 7 şahıs gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü, her iki şubenin gerçekleştirdiği operasyonlarla ilgili şu bilgileri verdi:

"KOM OPERASYONLARI

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar neticesinde;

A. K. isimli şahsın iş yerinde gümrük kaçağı sigara sarma kağıdı ve makaron satışı yaptığı bilgileri elde edilmiş, şüphelinin deposunda yapılan aramada;

- 155.000 gümrük kaçağı makaron

- 4.870 gümrük kaçağı sigara sarma kağıdı

- 8 kg gümrük kaçağı bandorolsüz kıyılmış Tütün ele geçirilmiş, şüpheli şahsa "5607 SKM" suçundan yasal işlem yapılmıştır.

KOM Şube Müdürlüğü görevlilerimiz tarafından 6136 SKM (12. Madde / Silah ticareti) kapsamında yapılan fiziki takipli çalışma neticesinde;

M. C. Y. isimli şahısın iş yeri ve ikametinde yapılan aramada;

- 1 ruhsatsız Beratta tabanca,

- 17 fişek,

- 2 av tüfeği,

- 2 pompalı tüfek

- 10 av tüfeği kartuşu

- 1 uyuşturucu kullanma aparatı,

- Bir miktar esrar ele geçirilmiş olup şüpheli gözaltına alınmıştır.

NARKOTİK OPERASYONLARI

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce torbacı olarak tabir edilen Sokak Satıcılarına yönelik;

07.10.2020 tarihinde ekiplerimizce yapılan Analiz çalışması sonucu başka bir ilden batı illerine uyuşturucu sevkiyatı yapacağı değerlendirilen şahsın farklı seyahat yöntemleri kullanması nedeniyle şahsın bilgileri Aksaray iline bildirilmiş şahsın üzerinde ve çantasında yapılan arama sonucu 10 kilo 674 gr Esrar maddesi ile

İlimizde;

- 210 yeşil reçeteye tabi Hap,

- 12 gr Metamfetamin maddesi,

- 78 gr Toz Esrar ele geçirilmiş olup

Konu ile alakalı olarak; İ.İ, S.K, D.Y, M.B, A.B isimli şahıslar tarafımızca yakalanarak TCK 188 ve TCK 191 maddelerinden işlem yapılarak Adli Makamlara sevk edilmiştir."

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız