SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Narkotik'ten 21 Torbacıya Gözaltı

0
Güncellendi - 2021-10-22 12:31:38
Narkotik'ten 21 Torbacıya Gözaltı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya merkezli 3 ilde uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda 21 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince "torbacı" olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik Malatya merkezli İstanbul ve Kocaeli'de operasyon düzenlendi.

Operasyonlarda 350 yeşil reçeteye tabi hap, 35 gram metamfetamin, 432 gram esrar, 126 gram sentetik kannabinoid ve bir tabanca ele geçirildi.

Gözaltına alınan 21 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bülten- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Bilirkişi (2 yıl önce)
    Uyuşturucu suçlarının cezası 5 katına çıkarılmalıdır cezalar caydırıcı değil ve torbacılar cezadan sonra kesinlikle vatandaşlıktan çıkarılıp sınırdışı edilmeli veya idam edilmeli ülkenin geleceğiyle oynuyorlar terörden daha tehlikeliler bu şekilde tedbirler alınmazsa 5 yıl sonra sağlam genç kalmayacak memlekette
    0
    0
    Yanıtla
  • Esnaf (2 yıl önce)
    Bitmiyorlar bitmiyorlar bitmiyorlar Kökleri kurur umarım
    0
    0
    Yanıtla
  • öğrenci (2 yıl önce)
    uyuşturucu istemiyoruz açık ve net. terör örgütüne finans sağlıyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (2 yıl önce)
    Emniyet güçlerimizin eline sağlık,bu illet herkesin kapısinı bir gün çalabilir bu nedenle göz açtırmamak gerek namussuzlara,bilgi ve durum paylaşımı ile kolluk kuvvetlerini bilgilendirmek ile en önemlisi ergen yaştaki evlatlarımızın kontrollerini sağlam yapmamiz gerek
    0
    0
    Yanıtla