SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ocak'ta Konut Satışları Azaldı

Ocak'ta Konut Satışları Azaldı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Malatya Bölge Müdürlüğü verilerine göre, Malatya'da Ocak ayında 707 konut satıldı.

TÜİK açıklamasında; "Malatya'da konut satışları geçen aya göre %35,6 , geçen yılın aynı ayına göre %14,9 azalmıştır. Ocak ayında satılan konutların 287'si ilk satış, 420’si ikinci el satıştır. Ocak ayında satılan 707 konutun, 195’i ipotekli olarak satılmıştır." denildi.

(Bülten)

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Faruk (7 yıl önce)
    Azalır abi niye azalmasın Malatya'nın bütçesi belli bir ev olmuş 500 000 bin kim neyle nasıl alsın ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (7 yıl önce)
    Millette para bırakmadılar ki ev alsınlar Evine ekmeği zor götürüyor millet ancak zamlara çalışalım artık yeti bu zamlarr
    0
    0
    Yanıtla