SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ölen Şahsın Oğlu Cinayet Suçlamasıyla Tutuklandı

0
Güncellendi - 2021-09-29 22:52:25
Ölen Şahsın Oğlu Cinayet Suçlamasıyla Tutuklandı
A- A+ PAYLAŞ

Hasanbey Caddesi'ndeki evde meydana gelen kavganın ardından bıçakla ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastahanede hayatını kaybeden 44 yaşındaki şahsın ölümüyle ilgili olarak 21 yaşındaki oğlu tutuklandı, eşi ve kızı ise serbest bırakıldı.

Zaviye Mahallesi Hasanbey Caddesi'nde 27 Eylül Pazartesi sabaha karşı 03.00 sıralarında meydana gelen olayda, evine alkollü olarak geldiği, eşi ve çocuklarıyla tartıştığı öne sürülen 44 yaşındaki Kenan Ilgar, tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından bıçakla sol göğüs ve karın bölgesinden ağır yaralı olarak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ölmüştü.

Polis olayla ilgili olarak, şahsın eşi E.I. ile parmağından yaralı oğlu B.I. ve kızı Y.I.'yı şüpheli olarak gözaltına almıştı.

Asayiş Şubesi'nde 2 gün süreyle sorgulanan aile fertleri, Kenan Ilgar'ın kendi kendine bıçakla zarar verdiğini öne sürmüşlerdi.

Sorgularının ardından, Çarşamba günü Asayiş Şubesi'nce adliyeye sevk edilenlerden, 21 yaşındaki B.I. "Kasten Adam Öldürme" suçlamasıyla tutuklanırken, E.I. ve Y.I. serbest bırakıldılar.

malatyahaber.com

ARŞİV FOTO: Hayatını kaybeden Kenan Ilgar

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Türkiye sevdalısı (2 yıl önce)
    Üzücü , aile yapımız bozuldu,evlilikler oyuncak oldu ,boşanmalar artti,çocukluğumda ki aile yapımızı amca dayı hala teyze kısacası akrabalık ilişkilerini özlüyorum , insanlar arasında dostluğa , yardımlaşmaya, paylaşıma,güvene dayalı ilişkiler vardı ,hepsi birer birer elimizden kaybolup gittiler, bir araya geldiğimiz elimizde bir bayram günlerimiz,bir düğünlerimiz, birde cenazelerimiz kaldı Allah korusun bayramlarda açılmayan kapılar, kimseden habersiz evlenmeler bir kaç insanla kaldırılan cenazelerimiz işte o günleri görmek istemiyorum.
    0
    0
    Yanıtla