SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Olmayacak Şey Oluyor!"

0
Güncellendi - 2016-12-20 20:52:16
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un defans oyuncusu Sadık Çiftpınar, Boluspor’u yenip, devreye nefes alarak girmek istediklerini söyledi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gazetecilere açıklamada bulunan Çiftpınar, Netice olarak kötü bir durumun olmadığını ifade etti.

Çiftpınar, “Ligin 15 haftası oynandı. ‘İlk yarı bittiğinde siz ilk 2 ya da 3’ün içerisindesiniz’ deselerdi, bir herhalde kabul ederdik. Liderle aramızda 1 puan fark var. Bunu her zaman dile getirip, bunun arkasına sığınmak olmuyor. Ligde beş haftadır kan kaybediyoruz. Puan olarak da yerimizi kaybettik. Liderdik ve bunu kaybettik” diye konuştu.

“TEK ÇAREMİZ 3 PUAN”

Sahada ellerinden gelen mücadeleyi verdiklerini dile getiren genç defans oyuncusu, “Bir şansızlık var. İşler bir tersine döndü mü olacak gol olmuyor. Daha önce attığımız gollerde çok şükür Allah yardım ediyordu. İşler bir an tersine döndü mü buna engel olamıyorsun. O an gol olmuyor, girecek top girmiyor. Yemeyeceğiniz pozisyonda iki kişi ıskalıyor, olmayacak şey oluyor. Sıkıntılı bir süreç, bu süreci lehimize çevirmek için elimizden geleni yapacağız. Şimdi önümüzde Boluspor maçı var. Bolu’da bizim rakiplerimiz arasında yer alıyor. Güzel, ciddi bir maç olacak. Tek çaremiz oradan 3 puanla dönüp, devreye nefes alarak girmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

“BİR GALİBİYETLE BU ŞANSIZLIĞI KIRACAĞIZ”

Çiftpınar, ligdeki beş haftalık kötü gidişi Boluspor galibiyetiyle sonlandırmak istediklerini belirterek, şunları söyledi:

“Bir şehri temsil ediyoruz. Malatyaspor camiasını temsil ediyoruz. Bu formanın ağırlığı üzerimizde var. Biz bu formanın gerektirdiğini yapmaya çalışıyoruz. Bu neticeye yansımadığı zamanda ister istemez insanın morali bozuluyor. Takımla ilgili hiçbir sıkıntımız yok. Gerçekten biz burada birbirimize çok bağlı bir ekibiz. Takım kaptanları olsun, ağabeylerimiz olsun gerçekten takıma gerekeni yapıyorlar. Bu anlamda da bir sıkıntı yok. Teknik heyetle iki senedir kucaklaşmış durumdayız. Başkanımız elinden gelen her şeyi yapmaya çalışıyor. Maddi ve manevi anlamda çalışıyorlar. Bir sıkıntımız yok ama artık bir şansızlık mı, becerisizlik mi böyle bir durum yaşıyoruz. Bunu bir maçta kırmamız gerekiyor. Beş haftadır olmadı. İnşallah Bolu maçında Allah nasip ederse bir galibiyetle bunu kıracağız. Bunun için elimizden geleni yapacağız, kimsenin şüphesi olmasın.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Malatyalı (7 yıl önce)
    Bu takım liderken çıkıp hedefimiz ilk 6 dedikleri an, ve bu takımın kaptanı çıkıp Malatya camiasına sizin hayal edemediğiniz yerdeyiz dediği an zaten olay bitmişti. Malatya-Giresun maçını gitsin araştırsınlar.Maçın oranının Avrupa'da nasıl değiştiğini nereye bahis yapıldığını ve Türkiye'de ise maça 2 saat kala oranın niye değiştiğini sorsunlar. Sonrada durduk yere 10 kişi niye kalındığını anlarlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • YORGUN (7 yıl önce)
    Haberi okurken gülmemek elde değil Sadık Kardeşim Ne Diyor "önceki attığımız gollerde ALLAH yardım eti"başarısızlıklarına mazeret kalmamış gibi daha önceleri saha şartları taraftar eksikliği karşı takımın daha çok istemesi (vs) şimdi mazeret ne? önceleri ALLAH yardım etmiş eee soralım o halde şimdi KURBAN OLDUĞUM ALLAH yardım etmiyormu? canım kardeşim YARATAN çalışana yardım eder .
    0
    0
    Yanıtla