SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

'Önümüzdeki Günlerde Helalleşerek Ayrılık Olacak'

0
Güncellendi - 2020-12-21 00:49:30
'Önümüzdeki Günlerde Helalleşerek Ayrılık Olacak'
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, “Hedefimiz bu sene ligi en iyi yerde bitirmek ama ekonomik dengeleri de sağlamak zorundayız” dedi.

Galip geldikleri Kasımpaşa maçı sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Gevrek, teknik heyet ve futbolcuları galibiyetten dolayı tebrik etti.

Gevrek, Kasımpaşa karşısında 2-0’lık skorla önemli bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, “Geçen hafta İstanbul’da Fenerbahçe karşısında oynadığımız oyunla 3 puanı iyi bir futbolla aldık. Aslında sahamızda Başakşehir ile oynadığımız karşılaşmada da iyi oynadık ama galip gelemedik ama Fenerbahçe maçında galip geldik. İstanbul’da geçen hafta galip geldik, Kasımpaşa maçı da önemliydi. Bazen düşüşler olabiliyor ama takım disiplininden bir şey kaybetmedi. Takımımız iyi mücadele etti ve 3 puanı 2-0’la aldık” diye konuştu.

Kasımpaşa karşısında hem  önemli hem de anlamlı bir galibiyet aldıklarını dile getiren Gevrek, takımın her geçen gün üzerine koyarak yoluna devam ettiğini belirtti.

Kasımpaşa maçı öncesi Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur’unda Hekimoğu Trabzon’a karşı farklı bir galibiyet elde ettiklerini anımsatan Gevrek, “O maçta farklı bir kadro vardı. Takımımız o maçta da çok ciddi bir mücadele verdi” dedi.

Gevrek, bu sezon 18 transfer yaptıklarını, oyuncuların bir arada oynamasının önemli olduğuna dikkat çekerek, “Her geçen gün uyum sağlanıyor. Her geçen gün iyi bir futbol ortaya konuluyor. İnşallah bundan sonrada bu şekilde devam edeceğimize inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Gevrek, bir gazetecinin ‘Ziraat Türkiye Kupası Sın 16 Turunda rakibiniz Galatasaray oldu, maç Malatya’da oynanacak, ne düşünüyorsunuz?’ sorusuna, “Kupada son 16’ya kaldık. Kupada da yolumuza devam etmek istiyoruz. Galatasaray ile eşleştik, maç Malatya’da oynanacak. Önümüzde çok maç var, öncelikle onlara bakacağız. Ama rakip kim olursa olsun fark etmez. Kupada da yolumuza devam etmek istiyoruz ama onun öncesinde Alanyaspor, Erzurumspor maçlarımız var. Maç maç gidip önümüze bakacağız” cevabını verdi.

Bir başka gazetecinin ‘Hedef nedir?’ sorusuna ise Gevrek, şu yanıtı verdi:

“Geçen sene çok büyük sıkıntılar yaşadık. Bir daha bu sıkıntıları yaşamamak için bunları tecrübe edindik. Bu senede zor bir sene, kolay değil. Pandemi devam ediyor. Hafta içi maçlar oynayacağız. Ekonomik anlamda ciddi sıkıntılar var. Süper Lig ve TFF 1.Lig’deki kulüpler bir protesto yapıyor. Bunun da haklı bir protesto olduğunu düşünüyoruz. Tabii ekonomik anlamda da dengeleri sağlamak gerekiyor. Yayıncı kuruluşun yapmış olduğu indirimden dolayı da sadece Malatya’nın kaybı 30 milyon, bu Anadolu kulüpleri için çok büyük bir rakamdır. Bu sadece bizim değil bütün takımlar için böyle. Tabii ekonomik dengeyi sağlamak önemli, pandemiden dolayı statlara seyirci alınmıyor, gelirlerde ciddi sıkıntı var. Tabii ki hedefimiz olacak. Hedefimiz bu sene ligi en iyi yerde bitirmek ama ekonomik dengeleri de sağlamak zorundayız.”

HERRERA VE CUEVA KONUSU..

Gevrek, kaleci Guido Herrera ile orta saha oyuncusu Cueva’nın durumlarına ilişkin ise “Herrera ile şuanda görüşülüyor. Ayrılmak istiyor, oturup konuştuk. Herrera aslında iyi bir kaleci ama ilk 3 hafta uyum sağlayamadı. Bu süreçte de Abdulsamed çıktı, futbolda böyle şeyler olabiliyor. Şuanda görüşmeler devam ediyor. Kendisi de iyi niyetli, zorluk da çıkarmıyor. İnşallah önümüzdeki günlerde de helalleşerek bir ayrılık olacak. Cueva’yla ilgili de hocanın bir kararı var. Şuanda karro dışı ve kararı tamamen hocamızda. Görüşme oldu ama hoca karar verecek. Cueva önemli bir oyuncu ama burada önemli olan takımdır. Takımda ciddi bir birlik ve beraberlik var. Biz bunu sağlamaya çalışıyoruz” açıklamasında bulundu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

25 yorum yapılmış

  • erol (3 yıl önce)
    Sayın Adil Gevrek senin ne dediğin belli değil bi diyorsun cuevanın sözleşmesini uzatacağız bi diyorsun hamza hocaya bağlı topu hamza hocaya atıyorsun başarı gelince bu karara vardın eğer takım kötü gitseydi ne yapıp eder kadroya aldırırdın eğer bundan sonraki süreçte takım kötü bir gidişat sergilerse suçlusu sensin geçen seneki gibi olmaz bu sefer komple gidersin
    0
    0
    Yanıtla
  • ramazan (3 yıl önce)
    Başkan geçen seneyi unutma. Para edecek oyuncuları sakın satıp da takımı zor durumda bırakmayasın. Takımdan helalleserek gönderilecek oyuncu değil, helal süt emmiş yeni futbolcuya ihtiyaç var.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Takımlarında kadro dışı bırakılan yada istenmeyen oyuncuları malatyaspora tavsiye edenlerde hiç utanma sıkılma duygusu yokmudur? İnsan kendi kulübünü nasıl böyle küçük düşürür.bizim kulüp çöplükmü?
    0
    0
    Yanıtla
  • HÜSEYİN (3 yıl önce)
    Cueva cuma günü sabah malatyadan ayrıldı zaten...
    0
    0
    Yanıtla
  • Tamer mor (3 yıl önce)
    Vakit kaybedilmeden Hasan Hüseyin acarı kaçırmayın .
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Cueva ıle oturun konusun kayısı ıkram edın gardas dıyın bak bele bele ya bu deveyı güdersin yada bu kayısı dıyarından gıdersın
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (3 yıl önce)
    Korkarım ocakta para eden oyuncular yine Hatır Gönül uğruna ??Satılada göresiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Sayın başkanım zannedersem bir sportif direktörümüz olacaktı.Ali Ravcı bey bu gibi işleri halletme mercii olmalıdır.Değilsede yönetimin mutlaka futboldan sorumlu başkan yardımcısı vardır.İç meseleleride hocaya yıkmak doğru değildir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet naim YAZ (3 yıl önce)
    İsminizin yanında bazı sıfatlar taşıyorsanız taşıdığınız sıfata göre hareket etme zorunluluğunu kabul etmiş sayılırsınız.BAŞKAN yönetici ve TEKNİK DİREKTÖR ve ekibi, olayın müsebbi FUTBOLCU CUEVA bir araya gelip olayı sonuçlandıramıyorsanız taşıdığınız sıfatlardan VAZGEÇİN.
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (3 yıl önce)
    başlığı okuyunca başkan gidecek sandım.bu tür aldatıcı haberleri yapan sitelere çok kızarken,size yakıştıramadım.zaten sürekli takip ettiğimiz bir haber sitesisiniz.çizginizi bozmayın lütfen.Saygılar...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hemşerim anlayışın farklı demek.Ben başlığı okuyunca sorunlu bazı futbolcuların olduğunu bildiğim için onlarla alakalı olduğunu düşündüm,En sıkıntılı dönemde bile görevi bırakmayan başkan helede galibiyetten sonra senin anladığın gibi konuştuğu hiç aklıma bile gelmedi.Senin nasıl aklına geldi hayrettir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (3 yıl önce)
    Cueva konusunda hikmet hocanin soylediklerini bizim taraftar cabuk unutmus. Kadro disi kalma sebebi mac cikarken verdigi degil asil sebebi yardimci hoca ile soyunma odasindaki kavga ve ettigi sozler eger cueva yi af ederseniz diger futbolcular bu konuda neler konusacak. Ama simdi futbolcular hoca unlu bir oyuncunun yaptigi hatasinda gozunun yasina bakmadi. Biz hata yaprsak bizim hic gozumuzun yasina bakmaz der ve adam akilli oynarlar. Aquah ornegi mesela
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (3 yıl önce)
    Ya bu oyuncunun anlaşması oynadığı maç başına para alıyordu maliyeti yüksekti en iyisi kadro dışı par ödenmiyor olabilirmi
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökhan (3 yıl önce)
    Cueva konusu çok uzadı. Oyuncuya para cezası verirsin, kadroda tutarsın. Başkan olarak bu olaya çözüm bulmalısın. Sadece bu işi hocaya havale ederek çozemezsiniz. Futbolcular ile teknik heyet arasında köprü olacak yönetici olmalıdır. Yada bir profesyonel görevlendirilmeli bu işler için. Hoca bugün var yarın yok, başkan olarak takımın uyumunu sen saglamalisin. Mesala takımda ilk onbir çıkmasi gereken oyuncular var ama hoca bu futbolcuları hiç düşünmüyor bunu yedek kalan oyuncu görüyor yani bu işler sadece hocaya birakilmamali yönetim olarak takım ve hoca üzerinde etkili olmalısınız. Bu olayların konusulmamasinin tek nedeni 19 puan. Esas şimdi bu olaylar çözülmelidir işler iyi giderken.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    Başkan Kayserı ile yolları ayrılan ortasaha oyuncusu Hasan Hüseyin Acar Malatya-ya yakışır.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (3 yıl önce)Mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    trabzonda kadroda düşünülmeyen bilalde düşünülmeli genc ve yetenekli
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (3 yıl önce)
    Cueva kararında yapılanlar şimdiye kadar doğruydu.Ancak bundan sonra kadro dışı olayını sürdürmek o kadar yanlış.Önemli olan bağcıyı dövmek değil üzüm yemek.Başkan yönetim kurulu.,teknik heyet ,futbolcuların olduğu bir toplantıda Cueva Hoca ve arkadaşlarından özür dileyerek bu işi tatlıya bağlıyabilirlet.Ortamda buna çok müsait.Sn Başkan ,inşallah yazdıklarımı dikkate alırsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdurrahman (3 yıl önce)
    Doğru karar bir futbolcu yüzünden hocanın taraftarin önüne atılması doğru değildi tamam cueva iyi futbolcu ama haddinide bilmesi gerekiyor hocanın arkasında durdukça güzel sonuçlar alinmaya başlandı
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (3 yıl önce)
    İki mac kazandin keyfin gicir millet de sesini cikarmiyor ufurukten muhabbetsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Kişiliğinizi yansıtıyorsunuzSn Adil Gevrek Malatyamızı temsil eden kulübün başkanıdır.Yönetimini,kendisini beğenmeyebilirsiniz ama bu şekilde hitap edemezsin.Yazıklar olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Hocanın kararı ne demek ya, kulübün başkanı siz degil misiniz? Kadro disi birakilma kararını ya da af kararını hocalar vermez, yönetim.kurullari verir.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Geçen yıldan ders alarak adımlarımızı sağlam atmalıyız.Hİiç vakit kaybetmeden Aquah ve Hadebe ile yeni sözleşme yapmalıyız.Geçen sene olduğu gibi bu ara transferde de böylesine önemli futbolcularımızı kimseye bedavaya kaptırmayalım.gideceklersede maddi anlamda kulübe faydaları olsun.bu noktada yönetim maharetini göstermeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Haca444 (3 yıl önce)
    Tebrikler başkan..sen bu işi çözdün helal olsun bir Malatyasporlu olarak gururla geziyoruz heleştirilere kulak asma yola devam.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44TAYFA (3 yıl önce)
    Ne hikmetse Cueva gittiğinden beri takım ivme kazandı. Buda gereksiz ve problemli bir oyuncu olduğunu gösterir. Herzaman çürük Elmalar sepetten ayıklanmalıdır yoksa ortada sepet kalmaz geçen sezon yapılmayan tam olarak buydu işte, Cuevasporlu arkadaşlarda ne buluyor bu adamdan anlamış değilim..
    0
    0
    Yanıtla
  • Onların derdi üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.
    0
    0
    Yanıtla