SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobil Minibüse Çarptı, Sürücüsü Hayatını Kaybetti

Otomobil Minibüse Çarptı, Sürücüsü Hayatını Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da otomobilin aynı istikamette seyreden minibüse arkadan çarpması sonucunda otomobil sürücüsü hayatını kaybederken, yanında bulunan 1 kişi ise yaralandı.

Kaza sabah saatlerinde Malatya Çevreyolu Çöşnük Mahallesi üst geçit yanında meydana geldi.  34 yaşındaki Bayram Salik idaresindeki 44 AL 943 plakalı otomobil ile Elazığ istikametine seyir halinde iken, aynı istikamette önünde seyretmekte olan 46 yaşındaki Bahatttin B. yönetimindeki 44 S 5037 plakalı servis minibüsüne arkadan çarptı. 

Kaza ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri otomobilin şoförü Bayram Salik’in hayatını kaybettiğini tespit etti. Minibüste  bulunan E.T. ise ambulans ile Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırıldı. 

Kaza yerinde yapılan incelemeden sonra Bayram Salik’in cenazesi Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Servis şoförü ise soruşturma nedeniyle gözaltına alındı. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, kazaya karışan araçlarda ve kaza yerinde güvenlik önlemi aldı. Soruşturma sürüyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Mehmet Murat Erdoğan (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Gökhan karakuş (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin kardasimiza
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun diyorum,trafik kazalarında ve özellikle yaz aylarında girdikleri sularda her yıl yüzlerce insanımız hayatlarını kaybediyorlar lütfen biraz daha dikkatli olalım diyorum.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Maral (2 yıl önce)
    Rabbim mekanını cennet eylesin
    %90
    %10
    Yanıtla