SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobilde Bulunan 3 Kişi Yaralandı

Otomobilde Bulunan 3 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil bahçe duvarına çarptı, 3 kişi yaralandı. Gürün'de de Malatya plakalı aracın devrilmesi sonucu sürücü hayatını kaybetti.

BAHÇE ÇİTLERİNE ÇARPTI..

Kaza,  saat 17.00 sıralarında Yeşilyurt ilçesi Çırmıhtı- Gedik Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Çelikhan yolunda seyir eden Ş.A. idaresindeki 44 ABC 647 plakalı Tofaş marka otomobil, sürücünün kontrolünden çıkarak yol kenarındaki bahçe çitlerine çarptı.

Kazada sürücü ile H.Ç. ve T.A. yaralandı. Yaralılar Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

MALATYA'YA GELİRKEN KAZA YAPTI, ÖLDÜ..

Bu arada, Sivas’ın Gürün ilçesinde tarlaya uçan Malatya plakalı aracın sürücüsü öldü araçta bulunan iki kişi ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza D-300 Karayolu Sivas’ın Gürün ilçesi Yazyurdu mevkiinde meydana geldi. Kazada Antalya’dan hareket edip Malatya istikametine giden Emrah Bozkurt (42) sevk ve idaresindeki 44 ADS 051 plakalı otomobil bilinmeyen bir nedenle yoldan çıkarak tarlaya uçtu. Araç sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti. Araçta bulunan S.K.(18) ve E.E.(19) yaralandı. Yaralılar ambulansla Gürün Devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi. Kazayla ilgili inceleme sürüyor.

iha- malatyahaber.com

FOTO: Gürün'deki kazadan

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • irfan (1 yıl önce)
    ne yazı yuırduymuş kardeşim bende orada yakla atmıştım çok şükür bizlerde bir şey yoktu vefet eden kardeşime allahdan rahmet diliyorum yaralı kardeşlerimize acil şifalar dilerim
    %100
    %0
    Yanıtla