SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobilin Çarptığı Şahıs Hayatını Kaybetti

Otomobilin Çarptığı Şahıs Hayatını Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da yolun karşısına geçmeye çalışırken, otomobilin çarptığı 48 yaşındaki şahıs hayatını kaybetti.

Kaza, dün saat 15.15 sıralarında çevre yolu üzeri Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kent merkezi istikametine seyir halinde olan R.K. idaresindeki 44 PH 798 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan Durmuş K.’ya (48) çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan şahıs, ağır yaralanırken, ihbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Durmuş K., kaldırıldığı Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Araç sürücünün gözaltına alındığı kazayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

İHA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Efsane Malatyasporlu 1966 (10 ay önce)
    Hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah tan rahmet diliyorum, mekanı cennet olsun, maalesef buradaki ölümlü kazalar ne ilk ne de son olacak, çünkü bizlerin çok büyük oranımız karşıdan karşıya geçerken hiç üst geçidi kullanmıyoruz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • turan (10 ay önce)
    Burada yoldan karşıya geçilmesin diye çit bile yapıldı miilet üstünden atlayıp yine geçmeye çalışıyor
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ (10 ay önce)
    Sayın editör:,Hayatını kaybeden vatandaşın soy isminin gizlenmesinin açıklamasını yaparmısınız,
    %100
    %0
    Yanıtla
  • durmus kaplan benim akrabam
    0
    0
    Yanıtla
  • Egitimci (10 ay önce)
    Çevre yolu yapilmadikca maalesef bu durumla daha çok karşılaşırız siyasiler artik birlik olup Malatya icin birlikte hareket etsinler bu sehri düşünsünler artik.. insanlarimiz da üst geçidi kullanma alışkanlığı da yok maalesef
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Haklı (10 ay önce)
    Nedense bu tarz araçların trafikte estirdiği teröre dur diyen yok
    %75
    %25
    Yanıtla