SON DAKİKA
SON DEPREMLER

PFDK'dan EYMS ve Sadık'a Ceza Çıktı

0
Güncellendi - 2018-12-20 20:36:49
PFDK'dan EYMS ve Sadık'a Ceza Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Antalya maçında meydana geldiğini öne sürdüğü olayla ilgili Evkur Yeni Malatyaspor'a para, kırmızı kart gören futbolcu Sadık Çiftpınar'a ise 2 maç oynamama cezası verdi.

PFDK'nın kararı şöyle açıklandı:

"EVKUR YENİ MALATYASPOR Kulübünün, 16.12.2018 tarihinde oynanan EVKUR YENİ MALATYASPOR-ANTALYASPOR A.Ş. Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 15.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada EVKUR YENİ MALATYASPOR Kulübü sporcusu SADIK ÇİFTPINAR'ın, rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle takdiren 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 8.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,"

Bu arada PFDK tarafından, aynı maçta kırmızı kart gören Antalyaspor'lu Diego Angelo De Oliveira'ya da 2 maç oynamama ve 8 bin 500 TL para cezası verildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Emrah (5 yıl önce)
    Ne zaman şu taraftar cezasından kurtulacak bu takım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cem44 (5 yıl önce)
    Çıbanın başı 28 numaralı oğlandı olan bizim bonusumuza oldu bu nasıl VAR VAR????
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Adaletin bumu pfdk. Hadi hakem görmedi... Ya siz...
    0
    0
    Yanıtla
  • ERDAL (5 yıl önce)
    EREN TOZLU RESMEN TEKMELENDİ..SADIK ÇİFTPINAR KIRMIZI KART GÖRDÜ.. BU HAKEM VARDA POZISYONA BAKACAĞINA REKLAMLARA BAKMIŞ GALİBA.. BAKIPTA GÖRMEYEN KÖRLERDEN..........
    0
    0
    Yanıtla
  • serdar (5 yıl önce)
    Şiddeti yapan yerde ereni tekmeleyen şahıs sarı kart aldı sadık kırmızı ne adalet pehhh
    0
    0
    Yanıtla
  • BASRİ (5 yıl önce)
    Bu takımın 2. kaptanı bu kadar basit kartlar görmemeli. Yinede 2 maç ceza iyi.
    0
    0
    Yanıtla