SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"MÜSİAD Çizgisi, Ruhu Bize Hep Işık Olmuştur"

0
Güncellendi - 2018-05-10 03:53:53
A- A+ PAYLAŞ

  • MÜSİAD ‘Dost Meclisi’ toplantısının son konuğu Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat oldu.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği  (MÜSİAD) Şubesinde gerçekleştirilen toplantıda konuşan MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Hüseyin Kalan, katılımlarından dolayı Başkan Polat’a teşekkür ederek, "Mekanlar ve makamlar geçici bu gün geldiğimiz işgal ettiğimiz bütün makamları emanet olarak görüp emanetin içini doldurduğumuz müddetçe topluma karşı görevimizi yerine getirmiş oluyoruz. MÜSİAD bir okul, bir medrese bize ticareti öğreten, bize sosyal tarafı ile para yönetimini öğreten bir kurum ve kuruluş" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise her zaman MÜSİAD’la gurur duyduğunu belirterek, "Ben gençliğimden beri MÜSİAD üyesiyim, özelikle siyasi bilinç ve ekonomik bilincin dengeli oluşması ve oturmasında MÜSİAD’ın büyük katkısı olmuştur. Üyeliğimin ilk dönemlerinde genel idare kurulları toplantısını iple çekerdik. O zaman 2 ayda bir yapılırdı. O zaman bu kadar da şube yoktu" ifadelerini kullandı.

28 Şubat’ta sonra yapılan MÜSİAD toplantıların başka bir anlam ifade ettiğini belirten Başkan Polat, "28 Şubat’ın hemen ertesi dönemleri idi. O dönemlerde yapılan GİK toplantıları bizim için bambaşka bir anlam ifade ederdi. GİK toplantılarında enerjik olarak tekrar Malatya’ya dönerdik. Yani o süreçte MÜSİAD’ın yıllık tanıtım CD'leri bize bambaşka bir gurur ve ruh verirdi. Çünkü tanıtım CD lerinde ülkenin o yıl yaşadığı atmosferi de çok net olarak görürdük, 28 Şubat’ta sonraki süreçteki yaklaşım ve daha sonraki süreçte ülkenin büyüme sürecinde de MÜSİAD’ın çizgisi, ruhu bize hep ışık olmuştur" diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Mustafa (5 yıl önce)
    Yeni Büyükşehir AKP li Belediye başkanı Hacı Uğur Polat ESOB Başkanı Şevket Keskin nispet şelaleciler ve Müsiad gövde gösterisi Malatya da inşallah 24 haziranda gövde gösterisi yapacak ve sizi tarihe gömecek Hacı Uğur Safını Belli etti
    0
    0
    Yanıtla
  • ORBİYOLOG (5 yıl önce)
    “MÜSİAD Çizgisi, Ruhu Bize Hep RANT Işığı Olmuştur” olsaydı daha anlamlı olurdu. 10 ay sonra hangi ünvanla oturacak sayın başkan acaba ?
    0
    0
    Yanıtla
  • oktay (5 yıl önce)
    MALATYA BİZMİ DER GİBİ OTURUYORLAR VAY BEEEEEEEEEE.ALLAH IN DA BİR HESABI VAR
    0
    0
    Yanıtla
  • Sözcü (5 yıl önce)
    Tüm şelaleciler toplanmış sizin o yüzünüzü 24HAZİRANDAN SONRA DA görmez şelale Malatya kıyı AKP ye oy vermemeye yönlendirdi demesii
    0
    0
    Yanıtla